Klubbens historie 2020-idag

2020

Vi kan ikke nævne 2020 uden at nævne COVID-19 pandemiet som i marts lukkede landet ned hvilket betød at alle klubbens ture efter uge 7 ikke blev afviklet pga enten udrejseforbud fra Danmark eller indrejseforbud i Sverige (Åre) og Tyskland (Winterberg). Klubben og dens medlemmer blev dog holdt skadesløse da enten rejseudbyderen eller forsikringer trådte til og dækkede tabene.

Pga pandemien skulle vi også for første gang afholde vores generalforsamling online. Da hele Danmark til generalforsamlingen i oktober havde lært hvordan man arbejder online gik det glat og nemt og selv afstemninger blev afhold elektronisk. Til generalforsamlingen tiltrådte et nyt bestyrelsesmedlem samt en ny suppleant.   

I forbindelse med generalforsamlingen blev der sat punktum for logo konkurrence. Der var indkommet 4 forslag til logo hvoraf det ene forsalg var bibeholdelse af det nuværende logo. Der var størst tilslutning til at beholde vores nuværende logo men dog med tilføjelse af vores etaleringsår samt at logoet nu også findes i en rund udgave.

Piste Group der var holdingselskabet bag Skinetworks der ejer Nortlander, Slopetrotter, Danski, Active Alps og Summitweek og med med 85.000 årlige rejsende der  var Danmarks største skikoncern blev begæret konkurs i November. Primotours har overtaget Skinetworks. 

Freeride DM er blevet udskudt til 2022 pga pandemien og ligeledes har man udskudt uddannelserne i den danske skiskole til uge 17 i 2021 istedet for uge 43 2020 som planlagt.

Den nye instruktør- og frivilligeskiuniform/dragt blev godkendt af bestyrelse og instruktørudvalg. Du kan se den i SKIINYT 2/2020. Det er af mærket XTM fra Australien og er med mørkeblå jakke med lyseblå skuldre og mørkblå bukser. Den kommer med aftagelig hætte og inderjakke. Inderjakken er mørkgrå af merinould. Vores leverandør Sportscentret har hjemtaget uniformen således at der er kan suppleres de næste 5 år. Uniformen vil blive mulig at købe for instruktører og frivillige i klubben i de nye år.   

Antal medlemmer: 380

2021

Dette år blev det umuliges kunst. Coronapandemien rasede over Europa og resten af verden.

Klubbens turledere og bestyrelsesmedlemmer gjorde alt hvad de kunne for at vi kunne komme afsted på skitur. De planlagte ture blev forsøgt flyttet til andre destinationer men uden held selvom de fleste af vores medlemmer var nået til et punkt de bar ville afsted på skitur uanset hvortil, bare der er åbent. 

Ingen skiture blev desværre gennemført i denne sæson da alle destinationer i sidste ende endte med at være lukket ned. Medlemmerne har alle fået deres indbetalte tilgodehavender refunderet.

Da den sidste tur blev aflyst i mart 2021 har vi istedet vendt blikket mod den kommende sæson hvor vi skal fejre vores 40-års jubilæum. 

Vi har i år 40 år jubilæum den 26.11.2021.

Antal medlemmer:  312

2022

40-års jubilæum og mange har ikke været på ski i 2 år da de ikke nåede at komme afsted inden Danmark og Europa blev lukket ned i uge 8, 2019. 

 

 

Antal medlemmer:  338

 

Redigeret af Ole Porsvig