Klubbens historie 2020-idag

2020

Vi kan ikke nævne 2020 uden at nævne COVID-19 pandemiet som i marts lukkede landet ned hvilket betød at alle klubbens ture efter uge 7 ikke blev afviklet pga enten udrejseforbud fra Danmark eller indrejseforbud i Sverige (Åre) og Tyskland (Winterberg). Klubben og dens medlemmer blev dog holdt skadesløse da enten rejseudbyderen eller forsikringer trådte til og dækkede tabene.

Pga pandemien skulle vi også for første gang afholde vores generalforsamling online. Da hele Danmark til generalforsamlingen i oktober havde lært hvordan man arbejder online gik det glat og nemt og selv afstemninger blev afhold elektronisk. Til generalforsamlingen tiltrådte et nyt bestyrelsesmedlem samt en ny suppleant.   

I forbindelse med generalforsamlingen blev der sat punktum for logo konkurrence. Der var indkommet 4 forslag til logo hvoraf det ene forsalg var bibeholdelse af det nuværende logo. Der var størst tilslutning til at beholde vores nuværende logo men dog med tilføjelse af vores etaleringsår samt at logoet nu også findes i en rund udgave.

Piste Group der var holdingselskabet bag Skinetworks der ejer Nortlander, Slopetrotter, Danski, Active Alps og Summitweek og med med 85.000 årlige rejsende der  var Danmarks største skikoncern blev begæret konkurs i November. Primotours har overtaget Skinetworks. 

Freeride DM er blevet udskudt til 2022 pga pandemien og ligeledes har man udskudt uddannelserne i den danske skiskole til uge 17 i 2021 istedet for uge 43 2020 som planlagt.

Den nye instruktør- og frivilligeskiuniform/dragt blev godkendt af bestyrelse og instruktørudvalg. Du kan se den i SKIINYT 2/2020. Det er af mærket XTM fra Australien og er med mørkeblå jakke med lyseblå skuldre og mørkblå bukser. Den kommer med aftagelig hætte og inderjakke. Inderjakken er mørkgrå af merinould. Vores leverandør Sportscentret har hjemtaget uniformen således at der er kan suppleres de næste 5 år. Uniformen vil blive mulig at købe for instruktører og frivillige i klubben i de nye år.   

Antal medlemmer: 449

2021

Dette år bliver det umuliges kunst. Pandemien raser stadig over Europa og resten af verden men en vacine er på vej. Vi håber at vacinen er på plads inden uge 7. Vi har allerede måtte indstille vores ture i januar da indrejse i destinationslandene stadig ikker er muligt. Desuden er smittetallene stigende i Danmark her i begyndelsen af året.

Klubbens turledere og bestyrelsesmedlemmer gør hvad de kan for at vi kan komme afsted på skitur og der bliver lagt puslespil for at få brikkerne til at gå op da de fleste af vores medlemmer er nået til et punkt hvor vi vil på skiferie uanset hvor, bare der er åbent. 

Fortsættelse følger.......

Vi har i år 40 år jubilæum den 26.11.2021.

Antal medlemmer:  312

 

Redigeret af Ole Porsvig