Klubbens historie 2020-idag

2020

Vi kan ikke nævne 2020 uden at nævne COVID-19 pandemiet som i marts lukkede landet ned hvilket betød at alle klubbens ture efter uge 7 ikke blev afviklet pga enten udrejseforbud fra Danmark eller indrejseforbud i Sverige (Åre) og Tyskland (Winterberg). Klubben og dens medlemmer blev dog holdt skadesløse da enten rejseudbyderen eller forsikringer trådte til og dækkede tabene.

Pga pandemien skulle vi også for første gang afholde vores generalforsamling online. Da hele Danmark til generalforsamlingen i oktober havde lært hvordan man arbejder online gik det glat og nemt og selv afstemninger blev afhold elektronisk. Til generalforsamlingen tiltrådte et nyt bestyrelsesmedlem samt en ny suppleant.   

I forbindelse med generalforsamlingen blev der sat punktum for logo konkurrence. Der var indkommet 4 forslag til logo hvoraf det ene forsalg var bibeholdelse af det nuværende logo. Der var størst tilslutning til at beholde vores nuværende logo men dog med tilføjelse af vores etaleringsår samt at logoet nu også findes i en rund udgave.

Piste Group der var holdingselskabet bag Skinetworks der ejer Nortlander, Slopetrotter, Danski, Active Alps og Summitweek og med med 85.000 årlige rejsende der  var Danmarks største skikoncern blev begæret konkurs i November. Primotours har overtaget Skinetworks. 

Freeride DM er blevet udskudt til 2022 pga pandemien og ligeledes har man udskudt uddannelserne i den danske skiskole til uge 17 i 2021 istedet for uge 43 2020 som planlagt.

Den nye instruktør- og frivilligeskiuniform/dragt blev godkendt af bestyrelse og instruktørudvalg. Du kan se den i SKIINYT 2/2020. Det er af mærket XTM fra Australien og er med mørkeblå jakke med lyseblå skuldre og mørkblå bukser. Den kommer med aftagelig hætte og inderjakke. Inderjakken er mørkgrå af merinould. Vores leverandør Sportscentret har hjemtaget uniformen således at der er kan suppleres de næste 5 år. Uniformen vil blive mulig at købe for instruktører og frivillige i klubben i de nye år.   

Antal medlemmer: 380

2021

Dette år blev det umuliges kunst. Coronapandemien rasede over Europa og resten af verden.

Klubbens turledere og bestyrelsesmedlemmer gjorde alt hvad de kunne for at vi kunne komme afsted på skitur. De planlagte ture blev forsøgt flyttet til andre destinationer men uden held selvom de fleste af vores medlemmer var nået til et punkt de bar ville afsted på skitur uanset hvortil, bare der er åbent. 

Ingen skiture blev desværre gennemført i denne sæson da alle destinationer i sidste ende endte med at være lukket ned. Medlemmerne har alle fået deres indbetalte tilgodehavender refunderet.

Da den sidste tur blev aflyst i mart 2021 har vi istedet vendt blikket mod den kommende sæson hvor vi skal fejre vores 40-års jubilæum. Desuden kan Dansk Idrætsforbund (DIF) i år fejre 150 fødselsdag. Vi selv har i år 40-år jubilæum den 26.11.2021.

Antal medlemmer:  312

2022

Til stor glæde for alle deltagerene kunne vi i uge 1 gennemføre vores 40-års jubilæum tur til Kläppen på 3 dage.  Alle der kom afsted var begejstrede men nogle måtte desværre melde afbud kort forinden. Men sæsonnen blev åbnet og vi kunne endelig komme på ski igen. 

I uge 3 var 53 glade medlemmer afsted til Alpe d'Huez i Frankrig med blå himmel og sol hele ugen og ligeledes blev turen til La Norma i uge 7 eller 8 med henholdvis 64 og 16 deltagere også en kæmpe succes.  

Freeride DM 2022 blev igen i år afholdt i Fieberbrunn, Østrig. Din Skiklub stillede op med ikke mindre end 21 medlemmer i DM. Det gave gode resultater og Din Skiklub hentede derfor hele 6 topplacering og medaljer hjem

 • Ski Herrer: 1. plads Tobias Kronborg
 • Ski Damer: 2. plads Mette Larsen & 3. plads Ditte Therkildsen
 • Snowboard Herrer: 1. plads Oscar Helmersen, 2. plads Patrick Bessert & 3. plads Nicholai Stålung

I uge 12 var der 67 håbefulde medlemmer der skal afsted til Kvitfjell i Norge og i påsken er der 19 medlemmer der tog afsted til Tignes i Frankrig.

Din Skiklub har i denne sæson fået et nyt medlem -14 årige Silje Kinkead - en af Danmarks nyeste freeski talenter. I denne sæson som var Siljes første konkurrence-sæson på internationalt niveau har hun vundet to 3. pladser på FIS senior niveau og blev nr. 17 ved  juniorverdensmesterskaberne i Freestyle som yngste skiløber. Hun vandt også 2 x DM-guld i Slopestyle og Big Air ved de Danske mesterskaber i Avoriaz, samt blev U15 fransk junior mester i Big Air. 

Antal medlemmer:  438

2023

Årets turprogram afvikledes således:

 • Uge 2 - 75 glade medlemmer afsted til Kläppen i Sverige 
 • Uge 3 - 62 glade medlemmer afsted til Alpe d¨Huez i Frankrig
 • Uge 7 - 82 glade medlemmer afsted til La Norma i Frankrig
 • Uge 10 - 61 glade medlemmer afsted til Lofer i Østrig
 • Uge 14 - 25 glade medlemmer afsted til Obertauern i Østrig
 • Uge 14 - 14 glade medlemmer afsted til Tignes i Frankrig 

Freeride DM 2023 blev igen i år afholdt i Fieberbrunn, Østrig. Din Skiklub stillede op med ikke mindre end 14 medlemmer i DM. Det gave gode resultater og Din Skiklub hentede derfor hele 5 topplacering og medaljer hjem.

 • Ski Herrer: 3. plads Christian-Emil Thorup
 • Ski Herrer Junior: 1. plads Jens Hørmand
 • Ski Damer: 2. plads Emma Søgaard Ledet 
 • Snowboard Herrer: 1. plads Patric Bessert
 • Snowboard Damer: 1. plads Marie Cancel Nielsen

Antal medlemmer:  516

 

Redigeret af Ole Porsvig