Schladming, Østrig, uge 1, 2025

28. december - 4. januar
28. december kl. 06:00 til 4. januar kl. 18:00

Pension Götschlhof
Rohrmoosstraße 54, 8971 Schladming, Østrig
41
Deltagere
41
Maks. antal
0
Inviterede
image

Familieskitur med halvpension på hyggeligt autentisk hotel, mulighed for 8 skidage, 5 dages undervisning til alle fra 5 år – hygge, godt selskab, leg og masser skiløb til alle niveauer.

UDSOLGT! 
vi forsøger at skaffe flere pladser - skriv til turleder for at komme på venteliste 

 

 

Hvordan fejrer man bedst nytår? Hvad med godt selskab, snefyldte bjerge, maden serveret og skiløb 1. januar?

Så tag med på årets nytårstur til Schladming i Østrig.

Vi skal på ski med hele familien – og venner uden børn er også velkomne!

Schladming er kendt for sit varierede og store område, hvor der både er stejle sorte pister og brede blå boulevarder.

Vi skal bo på et hyggeligt hotel oppe på bakken, ca. 1.500 meter fra centrum, men da der er en rød pist lige udenfor hotellet, kan man klikke skiene på og stå ned til liften hver morgen.

Turen er inkl. ophold på hotel med halvpension, mulighed for 15 timers undervisning til alle niveauer for både børn fra 5 år og voksne.

Turen er særligt velegnet til let øvede og øvede skiløbere, da den sidste pist til hotellet hver dag, ikke er så rar for begyndere. Man kan dog vælge at køre i bil til hovedliften, hvor der ligger børneområde.

Se beretning fra sidste års tur med samme turleder og gruppe her

Indkvartering

Vi skal bo på Hotel Götschlhof, der er placeret lige midt på pisten, med blot en lille skitur til hovedliften i Planai.

Hotellet har 25 værelser til 2-5 personer. De er alle pænt og enkelt indrettet og indeholder badeværelse med toilet og bruser, safety-boks, Wi-Fi og tv.

Der er begrænset antal familieværelser, og familier på 4 personer kan derfor blive tilbudt 2 dobbeltværelser ved siden af hinanden i stedet. Dette prioriteres ud fra ønsker samt hensyn til de mindste børn.

Hotellet har også en hyggelig bar og lounge, hvor vi kan samles til afterski, hyggelige spil og snak om dagens skiløb.

Skibussen kører 50 m fra hotellet, og bringer dig til centrum på få minutter.

Hvor morgen er der lækker morgenmadsbuffet, og aftensmaden består af 3-retters menu + salatbar.

 

Transport

Der er mange muligheder for at komme til Schladming – og du bestemmer selv.

Prisen er angivet uden transport, men det er muligt at tilkøbe bus.

 

Bus:

Pris pr. pers: 1.850 kr.

Afrejse: fredag d. 27. december 2024.

Hjemkomst: søndag d. 5. januar 2025.

Se opsamlingssteder og tider her: Skiferie med bus - Bestil til de laveste priser nu - OnlineSki

Bemærk at bussen stopper i centrum af byen meget tidligt lørdag morgen, og at man selv skal finde til hotellet. Der findes naturligvis taxaer i byen, som man bør booke på forhånd.

 

Fly:

Det er let at flyve til Salzburg eller München Lufthavn, hvorfra transfertiden er henholdsvis ca. 1½ time og 3 timer. Herfra kan man vælge at leje en bil og køre selv eller booke transfer direkte til hotellet hos Four Seasons Travel: Airport and Train Station Transfer (tirol-taxi.at)

Vi opfordrer folk til at dele transfer for at gøre det billigere. Brug vores Facebook-gruppe til at koordinere med andre deltagere.

 

Skiområdet

Schladming består af 4 bjergtinder, der er forbundet med pister og lifter. Desuden er der flere mindre områder man kan køre til, hvis man skal have nye udfordringer. Der er i alt 152 km pister fordelt på 46 km blå, 91 km rød og 15 km sort. Området er meget alsidigt og giver udfordringer til alle niveauer. Der er mulighed for at tage på langtur og tage en bus hjem, hvis benene bliver for trætte.

Der er flere restauranter i området, så der er god mulighed for at finde frokost og nyde området samtidig. Husk kontanter, da ikke alle restauranter tager kort.

 

Det skriver skisport.dk om Schladming:

”De fire bjerge i Schladming udgør tilsammen den perfekte kombination til skiferien, og du vil altså kunne finde udfordringer, der passer dig perfekt, uanset om du er nybegynder, øvet eller ekspert. Under en skiferie i Schladming kan du således forvente dig lidt af hvert:

Hauserkaibling - et meget varieret bjerg med områdets hyggeligste hytter og den længste "skiroute" (markeret off-piste) i regionen for de øvede.

Planai - regionens største bjerg med VM pisterne og meget lange nedfarter. Bjerget byder blandt andet på naturskønne panoramapister og alle sværhedsgrader fordelt, så selv nybegynderen kan køre i bund. Derudover er der belyst aftenskiløb og skishow på stadion hver uge.

Hochwurzen - alt fra pukkelpiste til brede fine begynderpister samt en belyst kælkebane. Der er tilmed belyst aftenskiløb helt fra toppen, og så kan man løbe på ski ind i skistalde, hvis man bor i Rohrmoos!

Reiteralm - mindre befærdet bjerg med god sne ved vanskelige vejrforhold!”

 

Skiskole

Undervisning er inkluderet i prisen, og der undervises på alle niveauer. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med, der udfordrer på alle niveauer og er med til at give en god oplevelse til alle uanset niveau.

På turen vil der være mulighed for ca. 15 timers undervisning, der fordeles på 4-5 dage. Undervisningen starter søndag, så alle har god tid til at få lejet ski dagen inden og være klar til undervisning. Hvis man rejser med bus, har man derfor mulighed for at varme op om lørdagen.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om de forskellige niveauer her: Skiskoleniveauer | Din Skiklub

Der tilbydes skiskole til alle fra 5 år. Der tilbydes undervisning i alpin skiløb, og hvis der er nok, der ønsker det, tilbydes der også holdundervisning til snowboard. Hvis der ikke er nok til at lave eget hold, vil man i stedet blive tilbudt privatundervisning på den lokale skiskole, svarende til 1½ time pr. pers.

Hvis man ikke ønsker at stå på ski, kan man fravælge liftkortet. Det er muligt at købe ”vandrebilletter” ved liften i Schladming, hvis man gerne vil op på bjerget, men ikke vil stå på ski.

 

Kommunikation før, under og efter turen:

Vi deler alle relevante oplysninger i vores Facebook-gruppe. Her kan man også søge om samkørsel eller lign.

Find vores Facebook-gruppe her:

Børneskitur Schladming uge 1 2025

 

Priser

 

 

Voksne (fra 17 år)

9.800 kr.

Børn 5-16 år

6.500 kr.

Børn 0-4 år

4.000 kr.

 

 

Bus til/fra Danmark

1.850 kr.

Liftkortudvidelse, pr. dag

320 kr.

Fravalg af liftkort, voksne

-2.500 kr.

Fravalg af liftkort, barn 5-16 år

-1.000 kr.

Fravalg af liftkort, barn 2-4 år

-300 kr.

Skileje barn (ski, støvler og evt. stave), bronze, 6 dage

555 kr.

Skileje voksen (ski, støvler og stave), bronze, 6 dage

1.110 kr.

Tomsengstillæg

4.000 kr.

 

Prisen inkluderer:

  • 7 overnatninger på hotel
  • Morgenmad og aftensmad alle dage
  • Liftkort 6 dage
  • 5 dages skiskole

Prisen inkluderer ikke:

  • Transport
  • Skileje
  • Frokost
  • Drikkevarer på hotellet

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".

Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.

Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.

Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler, der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller snowboard. Disse skal besvares for hver deltager.

Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 1.500. Depositummet opkræves 1. juli 2024, eller umiddelbart ved tilmelding.

Tilmelding er bindende efter den 1. september 2024. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.

Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet betales umiddelbart efter dette modtages.

Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist, vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.

 

Fortrydelsesfrist

Det er muligt at fortryde sin bestilling indtil 1. september 2024. Du kan derfor sagtens tilmelde dig og sikre dig en plads allerede nu.

Hvis du dog ikke er sikker, må du gerne for en god ordens skyld kontakte en turleder, så vi ved, hvilke usikkerheder der kan opstå.

 

 

Kontakt Turleder

Du er velkommen til at kontakte turlederne, hvis du har spørgsmål til turen.

Kontakt 

Pernille Diemer Hansen

22 65 24 98

diemerpernille@gmail.com

 

Lene Diemer

26 80 12 24

Lene_diemer@hotmail.com

41
Deltagere
41
Maks. antal
0
Inviterede
Tilmeldingsfrist: