Doucy Valmorel, Frankrig, uge 7, 2024

9. februar - 17. februar
9. februar kl. 17:00 til 17. februar kl. 18:00

Doucy Tourisme
Doucy, 73260 La Léchère, France
50
Deltagere
50
Maks. antal
0
Inviterede
image

Tag med Din Skiklub til Doucy i Valmorelområdet.

Prisbillig uge 7-tur til det lækre Valmorelområde. 

Vi skal bo i den lille by Doucy, hvor liften tager dig direkte op i Valmorelområdet til lækkert skiløb på dejlige pister.

Turen er rettet mod børn og barnlige sjæle, men skiløbet i Valmorel har også noget at byde på for den erfarne skiløber, der vil ud og lade skiene arbejde på den stejle sorte eller den krævende røde piste.

Prisen er 7.595,-/6.595,- og inkluderer bus, lejlighed og liftkort, samt 15 timers undervisning fra vores egne dejlige instruktører. 

Det er første gang vi skal til hyggelige Doucy. Vores leverandør i Frankrig, som vi har haft et årelangt samarbejde med i La Norma, har denne pistenære lejligheds residens. Der er ski-in/out fra en grøn piste, så det er nemt at komme til og fra skiløbet, som er i verdensklasse!

Læs mere herunder

Muligheder i området 

Alpint skiløb  

 • Området: 1250 – 2550 m.o.h 

 • Byen: 1250 m.o.h

Pister 

 • 28 grønne pister 

 • 32 blå pister

 • 15 røde pister

 • 8 sorte pister

Kapacitet 

 • Liftkapacitet 41.500 personer i timen

 • 48 lifter i alt 

 • 33 slæbelifter 

 • 13 stolelifter 

 • 2 Kabiner

Langrend  

Der er adgang til langrendsnettet fra Doucy. Sporkort skal tilkøbes. Kontakt turleder.

Området er som sagt et rigtig godt sted at starte som ny eller nyligt startet skifamilie/skiløber. Men også klubbens dygtige skiløbere vil finde området spændende. Den korte, stejle sorte piste Le Loup (”Ulven”) i St. Francois Longchamp giver et dejligt ”kick”, når man vipper skispidserne ud over kanten, der syner af at man dropper ned i intetheden, og de røde og sorte pister over og bagved Valmorel er også værd at køre efter. Med gode lifter, er det skønt at udfordre sig selv og hinanden i de områder. 

Her skal også berømmes de lange blå pister under ”Frene” liften – en hurtig 6’er stol, som efter en grundig research de seneste 23 år i Alperne, stadig står som nogle af de skønneste blå træningspister i Alperne – virkelig værd at køre efter. 

Og når benene er blevet møre og solen står lavt, er det bare at sigte med skispidserne mod Biolene liften imellem Valmorel og St. Francois og så cruise hjemad. Den første piste herfra er skøn, bred og blå, og det bliver siden lettere grønne pister, inden man kan svinge skispidserne ind ved Residence Le Sappey – tæt på pisterne!

Se liftsystem for Le Grand Domaine


Aktiviteter på turen 

Da det er første gang vi besøger Doucy med klubben, vil vi i løbet af den første dag melde ud, hvor den daglige afterski vil foregå. Her vil man dagligt mellem kl. 16 og 17 kunne møde turleder og repræsentanter for instruktører for snak og aftaler omkring turen. 

Vi har erfaret, at det kan være udfordrende at finde husly til fællesspisining i uge 7, når vi er en hel bus fuld, men turlederne vil bl.a. her – og i de efterfølgende turdeltagerbreve - melde mulighederne for fællesarrangementer ud, når vi kommer tættere på afgang.


Indkvartering  

Vacanceules lejligheder er pr. defination det vi kalder ”Fransk enkle”. Det vil sige yderst funktionelle til en uges ski, men uden den charme og komfort som vi f.eks. oplever i Norden. Men der er hvad der skal være uden der vindes arkitektoniske eller designmæssige priser!

Typisk for Frankrig består lejlighederne på 3-4-5-6 og 8-personers, af et eller flere soveværelser, evt. en køjeseng i entreen og en eller to sovepladser i stuen/alrummet.  3-4-5-6 personers lejlighederne er UDSOLGT så der er pt kun 8-sengs lejligheder tilbage. Hvis I rejser færre sammen end lejlighedens størrelse vil turlederen efter bedste evne sætte jer sammen i de tilgængelige større lejligheder. Kontakt turleder hvis dette ønskes. Vores priser er baseret på at lejlighederne fyldes helt op. Der kan dog tilkøbes op til to tomme senge i hver lejlighed. Se prislisten.

Der er adgang til internet i lejlighederne, ligesom der er mulighed for at tilkøbe slutrengøring. Sengelinned kan lejes af udlejer.

Afstand til lift/bakke ca. 50-100 m, afhængigt af sneforholdene kan afstanden til lift/bakke variere.


Skiskole  

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med. 

På turen vil der være 15 timers undervisning fordelt ud på de 6 dage, som turen varer. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau.  

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du hører til. 
Læs mere om skiskoleniveauerne.
Læs mere om vores skiskoleundervisning

Der er ikke børnepasning på turen, men det er muligt at undlade liftkort i prisen (hvis man f.eks. vil have egen mad-mor/far, der ikke står på ski, med i sin lejlighed) kontakt turleder. 


Priser

Priser

4-stjernet hvilebus tur/retur 

 Kør-selv
(kun ved fuld bus, kontakt turleder)

Alpin/snowboard Voksen fra 12 år

Kr. 7.595,-

Kr. 6.795,-

Alpin/snowboard Barn op til og med det fyldte 11. år

Kr. 6.595,-

Kr. 5.795,-

Tom sengstillæg

Kr. 2.200,-

Sengelinned 

Lejes direkte hos udlejer; se priser kommer hér.

Slutrenrøring 

Tilkøbes direkte på destinationen

Inklusive i prisen

 • Liftkort til 6 skidage. Første skidag er søndag, efter vi er ankommet, lørdag eftermiddag/aften.

 • Tilbud om 15 timers dansk skiundervisning fordelt på 4 eller 5 skidage.

 • Selvforplejning i lejlighed


Tilmelding og betaling 

 • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem". 

 • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer. 

 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.  

 • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager. 

 • Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 1.500. Depositummet skal betales umiddelbart efter tilmeldingen på hjemmesiden. Det fremgår af din profil om du har betalt depositummet. 

 • Tilmelding er bindende efter den 1. december 2023. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved eventuel afmelding.  

 • Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet betales umiddelbart efter dette modtages. 

 • Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet. 


Rejseplan

Udrejse / Hjemrejse

 • Udrejse bus: Fredag den 9. februar 2024, sen eftermiddag/tidlig aften

 • Hjemkomst bus: Lørdag den 17. februar 2024, sen eftermiddag/tidlig aften

Transport

 • Bus: Vi har bestilt 4-stjernet luksusbus. Vi bestiller altid kaffe/the ad libitum til turenVi tager afsted fredag aften og er fremme sidst på eftermiddagen lørdag, så første skidag er søndag, efter en god nat i lejlighederne. Når vi ankommer får vi som det første udleveret lejligheder, og der bliver mulighed for at finde sig til rette - evt. leje ski allerede aftenen inden første skidag. Der vil være instruktører tilstede i skiudlejningen til at hjælpe med råd og vejledning. Da der er flere butikker i Doucy, vil det i turdeltagerbrevet, som fremsendes inden afgang, fremgå i hvilken butik vi er tilstede i. Vi forsøger, som altid at få nogle gode rabataftaler og at sørge for der er et godt sortiment af udstyr. Hjemrejsen er den efterfølgende fredag aften efter endt skiløb. Vi har vores lejligheder helt frem til afgang, hvilket gør det nemt at bade, spise, gøre rent og pakke færdig efter endt skiløb. Hjemkomst i Danmark lørdag eftermiddag/tidlig aften. I ugen op til afgang sendes der opsamlings- og seatingplan til turen sammen med turdeltagerbrevet. Vi har som udgangspunkt faste pladser i bussen, så man kan sidde sammen med dem man rejser med. Børnefamilier vil som udgangspunkt blive placeret fremme i bussen. Dels for at undgå køresyge hos de yngste, men også for at børnene nemt når at lære hinanden at kende på turen derned – så er de SÅ klar til skiskole første dag. Bussens opsamlingssteder og tidspunkter er følgende: (nøjagtige tider følger når de foreligger). 

  FORELØBIG køreplan
  Endelig køreplan fremsendes deltagerne ca. 1 måned før afrejse.

Udrejse

 Opsamlingssteder

   Hjemrejse

Kl. 17.00 

   København, Ny Ellebjerg St

 Kl. 18.00

Kl. 18.15  

   Slagelse Stt. (Nordre stationsvej)

 Kl. 16.45

Kl. 20.00 

   Fredericia st. (Banegårdsvej)

 Kl. 15.00

Kl. 15.30 

   Doucy-Combelouviere ud for Le Sappey

Kl. 19.30

 • Fly
  Det er mulighed for at flyve til Geneve og Chambery med selv-planlagt transfer til Doucy. Vi kan desværre ikke tilbyde at arrangere dette og derfor er det op til den enkelte at arrangere sin tur derned, hvis den skal være med fly. En del medlemmer har efterhånden gjort dette på vores ture til La Norma. Da det er uge 7, vil det være centralt her at fokusere på at kunne få transfer til/fra Doucy. Kontakt evt. turistbureauet i Doucy for hjælp til transfer. De har styr på de lokale taxivognmænd, som gerne kommer med fastpris-tilbud. Men igen, det er uge 7 – man kan ikke være for tidligt ude! Flygæster betaler kør-selv pris på denne klubtur, når bussen er fyldt. Brug evt. klubbens Facebook-side til at danne flyve grupper, hvis dette ønskes. Turlederen koordinerer også gerne kontakt mellem flyvelystne medlemmer i det omfang det er muligt og ønskes.

 • Kør-selv
  Der er mulighed for kør-selv på denne tur, men der gives først kør-selv rabat,  når bussen er fyldt. Det fungerer således at man ved tilmelding kontakter turleder og gør opmærksom på at man ønsker at køre selv. I fald bussen fyldes udbetales kør-selv rabat, som fratrækkes sidste turbetaling.


Ved ankomst til destination

Kort inden ankomst til destinationen orienteres der i bussen om nøgleudlevering, skileje, etc. Medlemmer der kører selv/flyver aftales der med individuelt. Som noget nyt er vi siden sidste sæson, blevet ramt af inflation og prisstigninger. Ikke mindst transport og opvarmning har stået for skud. Vi tager derfor forbehold for prisændringer som beror på prisstigninger som kommer fra nu og frem til afgang fra vores underleverandører. 


Kontakt Turleder

Ole Porsvig 
+45 20 40 55 80

turleder@dinskiklub.dk

50
Deltagere
50
Maks. antal
0
Inviterede
Pris:
 • Depositum - 1.500,00 DKK
Tilmeldingsfrist: