Lofer, Østrig, Uge 10, 2024

2. marts - 9. marts
2. marts kl. 15:00 til 9. marts kl. 10:00

Hotel Dax Lofer
Lofer 250, 5090 Lofer, Østrig
86
Deltagere
84
Maks. antal
0
Inviterede
image

UDSOLGT!!!

 

 

Familieskitur med halvpension på 4-stjernet hotel, mulighed for 8 skidage, 4-5 dages undervisning, undervisning til alle fra 3 år – hygge, godt selskab, leg og masser skiløb til alle niveauer


Årets familieskitur! På denne tur bliver der tid til hygge, skiløb, fællesspisning og masser af solskin.
Vi tager til Lofer i Østrig, som er særligt kendt for sit varierede og dog børnevenlige skiområde. 
Turen er med mulighed for busrejse med opsamling flere steder i Danmark, 5 dages undervisning til alle niveauer for både børn og voksne. Der tilbydes skitilvænning for børn fra 3 år, hvis de har lyst til at være uden deres forældre og er renlige.


Indkvartering 

Vi skal bo på Hotel Dax, der ligger blot 400 meter fra hovedliften. Det er en smuk lille gåtur gennem den hyggelige by, og man har mulighed for at opbevare lejede ski gratis ved liften (4 euro pr. dag for egne ski).
Hotellet byder på lækker og børnevenlig buffet morgen og aften, og drikkevarer til maden er inkluderet (øl, vin, sodavand). Hver eftermiddag er der desuden kaffe og kage. Mad er inklusiv fra lørdag aften til efterfølgende lørdags morgenmad.
Værelserne er som udgangspunkt dobbeltværelser med mulighed for 1-2 opredninger. Alle værelser er med eget bad og toilet, og de fleste værelser har balkon. Der er gratis wi-fi på hotellet.
Hotellet har desuden wellnessområde med finsk sauna, alm. sauna, dampbad og afslapningsrum. Der er også mulighed for bordfodbold, billard samt dart. Der er et legerum til børnene tæt på restauranten samt bar, hvor man kan slappe af til afterski.


Transport

Der er mange veje til Lofer – og du vælger selv!

Prisen er angivet uden transport, og der kan så tilkøbes bus eller fly.

Hvis du selv ønsker at finde til hotellet, er det muligt at køre i bil fra Danmark på omkring 11 timer.

Hvis man er til den komfortable løsning, kan man booke fly fra Billund eller Kastrup, hvor man bliver transporteret med bus direkte til hotellet.

 


Busopsamling

Afrejse: fredag d. 1. marts 2024.
Hjemkomst: søndag d. 10. marts 2024.
Se opsamlingssteder og tider her: Skiferie med bus - Bestil til de laveste priser nu - OnlineSki


Skiområdet

Lofer er et rigtigt godt og meget velfungerende skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien. Der er de seneste år blevet investeret mange penge i nye lifter og snekanoner, hvilket gør Lofer meget snesikkert, trods det ikke ligger så højt. De fleste af Lofers 46 km pister ligger desuden på toppen i skiområdet, og derfor er der muligheder for masser af skiløb sidst på sæsonen samt vintre med mindre sne end normalt.

Der er 6 km langrendsløjpe oppe på bjerget, og 70 km i dalen.
Der er flere restauranter i området, så der er god mulighed for at finde frokost og nyde området samtidig.


Aktiviteter på turen

Hver eftermiddag er der mulighed for at mødes i hotelbaren, hvor vi kan udveksle historier fra dagen, ungerne kan lege i legerum, og alle har mulighed for at slappe af efter en god dag på pisterne.
Der er selvfølgelig også mulighed for at gå en tur i den hyggelige by og nyde den østrigske alpestemning.

For børnene er der mulighed for at lege, og vi opfordrer til at koordinere hvilke spil der medbringes, så vi kan holde en spil-eftermiddag. 

Forældre opfordres til at arrangere spil-eftermiddage og lektiecafe.

 


Skiskole 

 • Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.
 • På turen vil der være mulighed for 15 timers undervisning fordelt på 4-5 dage. Undervisningen starter søndag morgen, så alle har god tid til at få lejet ski dagen inden og være klar til undervisning.
 • Der tilbydes skiskole til alle fra 3 år. De mindste går i ”Skibørnehave”, hvor vores dygtige instruktører har ekstra fokus på leg og hygge. For at deltage, skal børnene være indstillet på at være væk fra mor og far nogle timer. Der skiftes ikke ble på skiskolen, men vi har masser af slik, hygge og leg for de mindste.
 • Som udgangspunkt, tilbyder vi desværre ikke snowboard-, telemark- eller langrend-undervisning på hold. Her vil der i stedet blive tilbudt undervisning fra den lokale skiskole. Hvis der ikke er nok deltagere til at fylde et hold, vil undervisningen blive konverteret til 1½ times privatundervisning.

Priser uden transport

Voksne (fra 15 år)   8.500 kr.
Børn 13-14 år  6.500 kr.
Børn 3-12 år på værelse med 2 voksne (over 13 år)   3.000 kr.
Børn 3-12 år på værelse med 1 voksen (over 13 år) 5.500 kr.
Børn 0-2 år på værelse med 2 voksne (over 13 år)     400 kr.
Tillæg enkeltværelse:     UDSOLGT

Bus: 1.350 kr

Fly: 3.000 kr

 

Prisen inkluderer:
•    7 overnatninger på hotel 
•    Morgenmad, eftermiddagskage og aftensmad fra lørdag aften til efterfølgende lørdag morgenmad
•    Drikkevarer til aftensmaden (øl, vin, sodavand)
•    Liftkort 6 dage
•    5 dages skiskole
•    Transport med bus 
 


Liftkort

Liftkort til 6 dage er inkluderet i prisen. Hvis man rejser med bus, er der mulighed for at stå på ski på både ankomst- og afrejsedagen. Skiskolen starter dog først søndag morgen.

Hvis man ikke ønsker at stå på ski, kan man fravælge liftkortet. Det er muligt at købe ”vandrebilletter” ved liften i Lofer, hvis man gerne vil op på bjerget, men ikke vil stå på ski.

  Voksne (fra 15 år )  Børn 5-14 år Børn 3-5 år
Liftkortudvidelse til 8 dage       400 kr.    100 kr. 100 kr.
Fravalg af liftkort   -  2.000 kr.   -800 kr.      -200 kr.

 


Ski- og støvleleje

Det er let at leje ski og støvler i Lofer. Skiudlejningen ligger ved hovedliften, og det er gratis at stille ski og støvler i udlejningen om natten, så man slipper for at bære på udstyret, hvis man går de 300 m tilbage til hotellet, eller bare vil gå en tur i byen efter endt skiløb.

Pris på skileje: 

 • Voksne (fra 15 år): 1.400 kr.
 • Børn: 750 kr.

Skiene er kategori bronze, som er nok for de fleste. Hvis anden kategori ønskes, kan man opgradere, når man henter skiene.


Tilmelding og betaling

 • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".
 • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.
 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen. 
 • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
 • Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 1.500. Depositummet skal betales umiddelbart efter tilmeldingen på hjemmesiden. Det fremgår af din profil om du har betalt depositummet.
 • Tilmelding er bindende efter den 15. december 2023. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding. 
 • Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet betales umiddelbart efter dette modtages.
 • Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist, vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.

Kontakt Turleder 

Du er velkommen til at kontakte turlederne, hvis du har spørgsmål til turen. 

Kontakt  

86
Deltagere
84
Maks. antal
0
Inviterede
Tilmeldingsfrist: