Les Arcs, Frankrig - uge 3 2024

13. januar - 20. januar
66
Deltagere
66
Maks. antal
0
Inviterede
image

Udsolgt! Kontakt turleder for at komme på venteliste.

Tag med Din Skiklub og Kræwet på årets fedeste skitur til Les Arcs.

Turen er for den kvalitetsbevidste voksne skiløber - en tur med fokus på lækkert skiløb, hygge, god mad og fest.

 

 


Indledning

Årets kræwskitur – en skitur, der tog sin begyndelse som en tur for de frivillige ved Grøn Koncert (kræwet), men som nu afholdes i samarbejde med Din Skiklub, og er åben for alle skiklubbens medlemmer over 18 år. I år går turen til Les Arcs i Frankrig, et område der er nyt - selv for turlederne.

 

Turen er inklusive halvpension på fransk hotel, med 25 meter til pisten og 100 meter til byens centrum.

 

Det er muligt at rejse med fly eller køre selv.


Pister: 450 km

Se pistekort: Pistekort fra Les Arcs - Se det nyeste her - Skisport.dk

Turen er med halvpension, og vi mødes derfor dagligt til morgenmad og aftensmad i hotellets restaurant.

Flere gange i løbet af ugen vil der være mulighed for at deltage i fælles frokoster på nogle af områdets bedre restauranter. Tilmelding dagen før er nødvendig, så vi kan reservere bord.

Guiderne laver flere arrangementer i løbet af ugen, som vi kan tilmelde os. Mere om det lige inden afrejse.

Der vil være mulighed for fælles afterski hver dag i hotelbaren eller på terrassen.

 


Indkvartering

Vi skal bo på Hotel "Aiguille Rouge", der har omkring 200 værelser. Det er alt under samme tag, og der er kun grund til at forlade hotellet, hvis man vil på tur i byen eller skal ud på pisterne.

 

Måltiderne serveres i hotellets restaurant, hvor der vil være stor morgenbuffet og aftenbuffet. 


Skiskole 

På turen vil der være 3 x 2,5 times undervisning. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før, eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau. Hvert hold har 8-10 deltagere, alt efter niveau.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det glideredskab (ski, snowboard, telemark) du ønsker undervisning i samt det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne. Læs mere om vores skiskoleundervisning.

Ønsker du undervisning på snowboard, langrend eller telemark, bedes du angive det, når du melder dig til turen. Hvis holdet er stort nok og klubben kan besætte det med egne instruktører fortrækkes dette, men i givet fald det ikke kan lade sig gøre, vil undervisning blive på lokale hold med instruktør fra den lokale skiskole. Der budgetteres med 1,5 times undervisning pr. deltager hos instruktør fra den lokale skiskole.

 


Pris

Fly: 9.000 kr

Kør-selv: 8.000 kr

Skitransport på fly: 500 kr

Tomsengstillæg: 1.500 kr

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding skal foretages 2 steder:

- på skilinks hjemmeside: Kræv uge 3 - Skilink

- på klubbens hjemmeside, hvor du angiver skiniveau

 

Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".

Din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. skal være opdateret inden du tilmelder dig/jer.

Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.

 

Tilmelding er bindende efter den 1. oktober 2023. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.

Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage en opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet skal betales umiddelbart efter dette modtages.

Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist, vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.

Vi henviser til klubbens rejsebetingelser mht. Coronavirus, ved tilmelding, ved afbestilling, ved aflysning og anbefaler, at du har tegnet en rejseforsikring.


Rejseplan

 

Udrejsedato

Hjemrejse dato

Fly

Lørdag 13.01.2024
Afrejse lørdag morgen

Lørdag 20.01.2024
Hjemkomst lørdag aften.

Kør-selv

Ankomst lørdag efter kl.17

Udtjek lørdag inden kl. 10


Transport

Fly: Flyrejsen udbydes af Skilink, og det er muligt at flyve fra Kastrup. Forventet afrejsetidspunkt er ca. kl. 8:00, hjemkomst er ca. kl. 18:00. Præcise flytider oplyses ugen inden afgang, og kan variere en del. Afsæt derfor hele dagen til transport. Skilink sørger for bus fra lufthavnen til Les Arcs (ca. 3 timer).

Kør-selv: Hvis du ønsker at køre selv, er det selvfølgelig muligt. HUSK snekæder. Det er muligt at købe indendørs parkering i Les Arcs. Husk at vi bor i Arc 2000.

Kontakt Turledere

Pernille Diemer Hansen
diemerpernille@gmail.com
22652498

Rasmus Alenkær-Jørgensen
raj@alucaiter.dk
23295757

66
Deltagere
66
Maks. antal
0
Inviterede
Tilmeldingskrav:
  • Alderskrav: Fra 18 år til og med 96 år
Tilmeldingsfrist: