Bliv vores nye marketingansvarlige

Vil du booste dit CV med frivilligt arbejde?

Studerer du eller arbejder du med marketing til daglig? Er du til foreningsliv og skiløb? Så skal du læse videre nu. 

Vi er en skiklub, som udelukkende drives af frivillige kræfter. Derfor leder nu efter en, der kan hjælpe os med vores markedsføring af skiture og af klubben. Din Skiklub afholder ture for vores medlemmer, og derudover er vores kernekompetence skiskolen på turene, hvor vores frivillige instruktører underviser medlemmerne.

Vores udfordring er at få markedsført vores ture, som turlederne planlægger. Vores mål er at vækste, både i forhold til at få gennemført flere ture i løbet af sæsonen og få flere medlemmer – og det skal du hjælpe os med. 

Klubbens frivillige består lige nu af turledere, der planlægger ture, et instruktørudvalg, der varetager skiskolen på turene, og en bestyrelse, der tager sig af selve driften af klubben og vores hjemmeside. Du vil komme til at arbejde tæt sammen alle udvalg, turledere og bestyrelse. 

Vi ser gerne, at du:

  • Er foreningsmenneske

  • Er struktureret, initiativrig og pligtopfyldende

  • Formår selvstændigt at komme i mål med dine opgaver

  • Bidrager med mange gode marketingsideer

  • Har gode samarbejdsevner

Vi forestiller os du:

  • Har faglig viden om marketing

  • Har interesse for eller erfaring med at bruge – facebook, instagram, youtube, Linked-in, m.v. i markedsføring og være administrator på dem.

  • Er interesseret i at formidle vores fællesskab og skisport ud til mange forskellige målgrupper.

  • Har lyst til at lege med billedmateriale til So-Me, flyers, mv.

Det er fordel hvis du, ligesom os, brænder for skiløb, men det er ikke et krav. Vi forestiller os, du kommer til
at bruge 1-2 timer om ugen på dette, men der er selvfølgelig mere at lave i nogle perioder end andre. Vi er en landsdækkende skiklub, derfor betyder det ikke noget for os, hvor du bor.

Skriv en kort ansøgning om dig selv, indeholdende din motivation for at bidrage i vores forening. Vedlæg også dit CV, samt evt. portefølje over tidligere marketingtiltag, hvis du har en. 

Send din ansøgning til [email protected] Du kan læse meget mere om klubbens ture og vores forening på www.dinskiklub.dk.

Ansøgning sendes inden d. 31. januar 2019.