Alpe d´Huez, Frankrig, uge 3, 2023.

14. januar - 21. januar

Hotel Le Refuge
227 Chem. de la Chapelle, 38750 Huez, Frankrig
62
Deltagere
62
Maks. antal
0
Inviterede
image

Tag med Din Skiklub og Kræwet på årets fedeste skitur til Alpe d'Huez!

For den kvalitetsbevidste voksne skiløber - en tur med fokus på lækkert skiløb, hygge, god mad og fest.

 

UDSOLGT!

 

Kontakt turleder hvis du ønsker at komme på venteliste

 


Indledning

Årets kræwskitur – en skitur, der tog sin begyndelse som en tur for de frivillige ved Grøn Koncert (kræwet), men som nu afholdes i samarbejde med Din Skiklub, og er åben for alle skiklubbens medlemmer over 17 år. I år går turen igen til et af Frankrigs mest populære skiområder Alpe d'Huez. Her er skiløb for alle niveauer, til ski, snowboard, telemark eller langrend, smukke pister med skøn udsigt, stejle sorte pukkelpister, lækre restauranter i området og rig mulighed for både afterski og natteliv. Området er stort med mulighed for lange ture, men har også brede, bløde boulevarder tæt på byen – noget for enhver smag.

Turen er inklusive halvpension på dansk hotel, med udgang til pisten og tæt på centrum. Her er plads til en øl i solen eller hygge i baren. Indkvartering på enkelt-, 2- eller 3-personers værelser (Update- kun 3-Pers værelser ledige)  Der tilbydes i år mulighed for enkeltværelse med delt bad/toilet (køjeværelse med tom overkøje). Hotellet byder ikke på wellnessfaciliteter, men midt i byen ligger der en stor opvarmet pool, hvis man trænger til at få løsnet musklerne op efter dagens skiløb.

Det er muligt at rejse med fly, bus eller køre selv.


Muligheder i området

Alpint skiløb

Pister: 250 km

  • 110 km blå pister
  • 79 km røde pister
  • 61 km sorte pister
  • 81 lifter

Langrend

  • 54 km langrendspister

Se pist/liftkort for Alpe d'Huez her: Alpe d'Huez Ski Resort Piste Maps (piste-maps.co.uk)


Aktiviteter på turen

Turen er med halvpension (pånær første aften), og vi mødes derfor dagligt til morgenmad og aftensmad i hotellets restaurant.

Flere gange i løbet af ugen vil der være mulighed for at deltage i fælles frokoster på nogle af områdets bedre restauranter. Tilmelding dagen før er nødvendig, så vi kan reservere bord.

Midt på ugen disker hotellet op med en lækker BBQ på solterrassen, hvor vi kan nyde ugens måske billigste og lækreste frokost.

Den første aften vil der blive arrangeret fælles middag på en restaurant i byen.

Der vil være mulighed for fælles afterski hver dag i hotelbaren eller på terrassen.

Deltagelse på klubarrangementerne er naturligvis frivilligt.


Indkvartering

Vi skal bo på Danski Klubhotel Le Refuge, der er en ældre dame med masser af charme. Hotellet ligger lige ud til pisten og tæt på centrum. Der er bar og solterrasse på hotellet.

Alle værelser er til 2 eller 3 personer med eget bad og toilet. (Dobbeltværelser udsolgt). Kontakt turleder, hvis du ønsker et 4-personers værelse.

Det bliver denne gang desuden muligt at tilkøbe "enkeltværelse med delt bad og toilet", hvor man får en køjeseng alene, men deler badeværelset med værelset ved siden af. Nogle værelser har balkon. Værelserne er små og beskedent indrettet, men perfekte når man bare skal sove eller slappe af.

Måltiderne serveres i hotellets restaurant, hvor der vil være stor morgenbuffet og 3-retters aftenmenu (dog ingen aftensmad lørdag).

I hotellets bar er det muligt at nyde en øl, G&T, Aperol Spritz eller hvad du nu har lyst til, og hvis solen skinner, er det muligt at nyde de sidste stråler udendørs. Hotelchefen sørger for et varieret udvalg og gode priser (25 % rabat i baren hele ugen)


Skiskole

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski, snowboard, telemark eller langrend er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.

På turen vil der være 3x2,5 times undervisning. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før, eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau. Hvert hold har 8-10 deltagere, alt efter niveau.

For de deltagere, der ikke ønsker undervisning, vil det være muligt at komme på fælles skiløb, med fokus på at komme rundt i området, høre gode historier, få enkelte fifs til dit skiløb (hvis du ønsker det) og være sammen med de andre deltagere. Der køres fælles skiløb med instruktør samme 3 dage som skiskolen.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det glideredskab (ski, snowboard, telemark eller langrend) du ønsker undervisning i samt det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne. Læs mere om vores skiskoleundervisning.

Ønsker du undervisning på snowboard, langrend eller telemark, bedes du angive det, når du melder dig til turen. Hvis holdet er stort nok og klubben kan besætte det med egne instruktører fortrækkes dette men i givet fald vil undervisning blive på lokale hold med instruktør fra den lokale skiskole. Der budgetteres med 1,5 time undervisning pr. deltager hos instruktør fra den lokale skiskole.

Der er mulighed for tilkøb af Heliski og offpisteguide hos den lokale skiskole.


Pris

Pris

Kør-selv

Bus

Fly fra Kastrup eller Billund

Inkl. 6 dages liftkort

7.800 Kr.

8.800 Kr.

 9.300 Kr.

Tillægspriser

Skitransport på fly

500 Kr. pr. par

Tomsengstillæg (kun muligt i 3-pers værelser)

3.500 Kr.

Dobbeltværelsestillæg (pr. person) 

600 Kr.

Enkeltværelse med delt bad/toilet (tom overkøje)

Enkeltværelse med eget bad/toilet (UDSOLGT)

1.000 Kr.

2.000 kr

Skileje (pris afhænger af kategori)

725-1.700 Kr.

Ekstra dags liftkort (kun kør-selv)

400 Kr. pr dag.


Tilmelding og betaling

Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".

Din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. skal være opdateret inden du tilmelder jer.

Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.

Du bliver ifm. med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.

Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum på kr. 2.000 pr. tilmeldt person. Depositummet skal betales samtidig med tilmeldingen på hjemmesiden. Det vil fremgå af din profil om du har betalt depositummet.

Tilmelding er bindende efter den 1. oktober 2022. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.

Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage en samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet skal betales umiddelbart efter dette modtages.

Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist, vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.

Vi henviser til klubbens rejsebetingelser mht. Coronavirus, ved tilmelding, ved afbestilling, ved aflysning og anbefaler, at du har tegnet en rejseforsikring.


Rejseplan

 

Udrejsedato

Hjemrejse dato

Fly

Lørdag 14.01.2023
Afrejse lørdag morgen

Lørdag 21.01.2023
Hjemkomst lørdag aften.

Kør-selv

Ankomst lørdag efter kl.17

Udtjek lørdag inden kl. 10


Transport

Fly: Flyrejsen udbydes af Skinetworks, og det er muligt at flyve fra Billund eller Kastrup. Forventet afrejsetidspunkt er ca. kl. 8:00, hjemkomst ca. kl. 18:00. Præcise flytider oplyses ugen inden afgang, og kan variere en del. Afsæt derfor hele dagen til transport. Skinetworks sørger for bus fra lufthavnen til Alpe d´Huez (ca. 2 timer).

Bus: Turen udbydes i samarbejde med Snexpressen, med afgang fra Danmark fredag morgen og hjemkomst søndag eftermiddag. Bussen fra Sjælland kører via Fyn og Jylland. Der må forventes flere busskifte undervejs. Hvis for få ønsker bus, vil der istedet blive tilbudt at køre selv i lejet minibus.

Kør-selv: Hvis du ønsker at køre selv, er det selvfølgelig muligt. HUSK snekæder. Det er muligt at købe indendørs parkering i Alpe d´Huez, pris ca. 100 euro for en uge. Det er ikke muligt at parkere ved hotellet i længere tid.


Ved ankomst til destination

Ved ankomst til destinationen vil værelsesnøgler blive udleveret (i løbet af eftermiddagen), og kort derefter er der fælles afgang til skiudlejningen, for dem, der ønsker at leje ski.

Den første aften er aftensmaden ikke inkluderet. Der vil være kort velkomstmøde for alle deltagere i løbet af første morgen.

 

Som noget nyt er vi siden sidste sæson, blevet ramt af inflation og prisstigninger. Ikke mindst transport og opvarmning har stået for skud. Vi tager derfor forbehold for prisændringer som beror på prisstigninger som kommer fra nu og frem til afgang fra vores underleverandører. 


Kontakt Turledere

Pernille Diemer Hansen
diemerpernille@gmail.com
22652498

Rasmus Alenkær-Jørgensen
raj@alucaiter.dk
23295757

62
Deltagere
62
Maks. antal
0
Inviterede
Tilmeldingskrav:
  • Alderskrav: Fra 18 år til og med 99 år
Tilmeldingsfrist: