Kære kaptajnens log!
Dagen startede godt med jomfrupiste hvor isbryderne lige havde danset færdig og gjort farvandet sikkert, så matroserne kunne sejle derud af. De glade matroser sejlede ud til ukendt farvand med høj bølgegang, så var målet for sejlturen nået. Den ene matros gik i land og de to andre drog videre ud i det hvide hav.

Ekspeditionen tog matroserne til verdens ende, hvor der ventede vind og oprørt farvand, dog smukt med udsigt over bjergtinder. De glade matroser begav sig ud på en sidste færd mod hjemhavnen, en færd med stor dramatik da den ene matros faldt overbord på en bølgetop, men overlevede heldigvis uden de helt store skræmmer.

Efter sikker hjemkomst, fandt de glade matroser vej til messen, hvor et nyt hav ventede, dog lavet af ost. Da de glade matroser havde spist sig mætte, vendte de forspiste matroser tilbage til kahytterne og fik sig et velfortjent hvil, efter dagens færd.

På trods af kaptajnens variende information om afgangstider, håber vi at alle matroser må få en sikker rejse til deres hjemhavn.