Kære dagbog.

Eventyret om torsdag i Alpe D’ Huez

Der var engang, ja sådan starter de fleste eventyr jo, en stor flok prinser og prinsesser der drog afsted fra den tidlige morgen for at indtage tinden Pic Blanc.

Den farefulde færd måtte dog afbrydes da vejrguderne blæste på vore rejsende.
Nu besluttede en mindre gruppe på fire prinser og to prinsesser at udforske Auris , den ene prinsesse hang dog lidt med mulen, modsat 2 af prinserne da hun havde tabt Skjalden Austins musikquiz dagen før.

I Auris så vore helte desuden 3 trolde på nogle mærkelige store brædder. Det har de tre boardtrolde Malene, Cecilie og Piv der var ved at indtage samme bjergområde.
Efter nogle herlige timer i solen og den dejlige sne, drog prinserne og prinsesserne tilbage mod Alpe D Huez for at indtage der frokost på La Cabane. Dette nød de meget , dog kan det anbefales at man har de varme sokker på, da der er en smule fodkoldt i spisehuset.

Efter maden drog en prins og prinsesse hjem mod slottet alt imens de sidste 4 fik selskab af den lokale oldermand der har skrevet i analerne hele formiddagen men nu var blevet klar til også at komme mod toppen.

Det lykkedes disse vores nu 5 helte at nå toppen af bjerget efter en hyggelig tur sammenklemt i den lille karét Marmott 2 og derefter den store karét Marmott 3.
Efter dagens mål blev nået gik turen nu hjem mod slottet via Sarenne, og efter 43 km på ski kom 3 prinser, 1 prinsesse og 1 oldermand endelig hjem til slottet, hvor resten af selskabet ventede med kolde drikkevarer.

Rygtet vil vide at de levede lidt mere lykkeligt efter den tur, og at de alle tænkte tilbage på dagen med stor glæde.