Kläppen, Sverige, Uge 2, 2023

11. januar - 15. januar
11. januar kl. 18:00 til 15. januar kl. 12:00

Kläppen Ski Resort
Sjungarvägen, 780 68 Transtrand, Sweden
75
Deltagere
75
Maks. antal
0
Inviterede
image

TUREN ER UDSOLGT

Den traditionsrige 3-dages Sæsonåbningstur til KLÄPPEn

Vi inviterer indenfor i bussen til vores mangeårige, særdeles populære sæsonåbningstur  - 3 skidage i Norden  - til at varme op på, lære skiløbet at kende eller invitere børnebørnene ud i ”rigtig” sne. Det er hyggelige dage med familien og klubben.


Gennem årene har netop vores sæsonåbner, 3 dage i Norden, været kickstarten på sæsonen. De første mange år i Sverige, først på Branäs, siden 10 sæsoner på Kläppen og senest i norske Geilo. Afholdelse af klubmesterskaber, mini-OL, instruktørseminarer og altid god undervisning, grin og hygge i hytter og lifte har været solide omdrejningspunkter på denne tur, der i allerhøjeste grad er en del af klubbens DNA; udviklende skiløb i en ramme af glæde, hygge og en klub hvor alle kan mødes og være sammen om skiløbet. Skiskole fra 5 år og opefter.


Muligheder i området

Alpint skiløb

 • I alt 37 pister/parklinjer
  • 17 grønne pister/parklinjer
  • 7 blå pister/parklinjer     
  • 5 røde pister/parklinjer
  • 5 sorte pister/parklinjer

Liftkapacitet

 • 21 lifte i alt
  • 17 træklifte (knap- eller ankerlifte)
  • 1 stolelift
  • 1 kabinelift
  • 2 lift tov

Langrend:

 • 64 km. Varieret langrendsterræn, som er en del af Wasalopp-systemet, starter lige uden for lejligheden.

Herudover:
1 freeride område, som i en årrække har været kåret som Sverige bedste funpark, med ”linjer” i alle farver og egne lifte. Fra sæsonstart midt i december er der – bl.a. på baggrund af en absolut fordelagtig naturlig position, tilsat et stærkt net af snekanoner – garanteret mindst 14 nedfarter åbne. Dette sikrer at vi altid finder godt skiløb på Kläppen også tidligt på sæsonen.

De står ikke stille på Kläppen. Sydsiden forventes udbygget fra 2022-24 med flere pister, som får et mere solrigt forløb.


Aktiviteter på turen
Turen har, som før nævnt, gennem årene huset en mængde af aktiviteter; altid masser af god undervisning, klubmesterskaber, mini-OL’er, glögg-aftener, instruktørseminarer og helt ufatteligt mange medlemmers allerførste meter på ski – meter, som har ført til livslange forelskelser i vores sport med utallige skønne oplevelser i bjerge og fjelde, hytter og hoteller, som par og som gruppe – suget mange af os ind i et liv som skiløber!

På vores tre skidage kan vi naturligvis ikke nå alt, men den gode undervisning vil helt sikkert være med, ligesom vi tager al vores klubhygge med!

Her, primo juni hvor vi lægger turene op, hverken kan eller vil vi løfte sløret for indholdet på turen, men turlederne vil helt sikkert invitere på fælles udendørs afterski fredag aften på turen, ligesom vi sammen med instruktørerne ”pønser” på skæg i sneen. Vi glæder os så utroligt meget til at komme på ski sammen igen!

Deltagelse i alt fra undervisning til events er, som på alle vores ture, helt frivilligt.


Indkvartering
Turen er med ophold i 6-personers lejligheder og den gode pris er forudsat at vi fylder lejlighederne i ”Sjungarbackan” helt op. Det er lejligheder, vi kender godt fra vores mange tidligere besøg, og til to overnatninger dækker de helt vores behov.  Der er et køjerum til to i stueplan og en hems med 4 enkeltsenge, så vi kan kombinere os til nogle gode hyttesammensætninger. Der er også mulighed for at frikøbe op til to sengepladser i hver hytter. Se prislisten.

Hytterne er 1½-plan med badeværelse, stue, køkken og køjerum i grundplan, og over dette ”svæver” hemsen med fire enkeltsenge. Man kan være heldig at få en lejlighed med vildmarksbad på terrassen. Når dette er tilfældet, vil vilkår og priser for at benytte dette fremgå i lejligheden.

Ugen op til afrejse fremsendes lejlighedsoversigt, busplan og aktivitetsoversigt for turen, med kontaktoplysninger, så man hyttevis kan snakke sammen inden afgang.

Lørdag aften skal der pakkes, ryddes op, vaskes op og tømmes skrald. Lejlighederne skal afleveres rengjorte inden vi rejser hjem. Hvis du/I ikke ønsker at gøre rent selv, kan du tilkøbe slutrengøring til din lejlighed. Hvis I fylder en hel lejlighed, kan I booket slutrengøring hjemmefra. Hvis der er flere familier/personer der deler lejlighed, har I mulighed for at tilkøbe slutrengøring på ankomstdagen (torsdag).


Skiskole

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med og på jubilæumsturen endog i rigt mål!

På turen vil der være 9 timers undervisning fordelt ud på de dage, som turen varer, typisk med 3 timers undervisning ad gangen og ofte om formiddagen. Skiskolen kan dog finde på at lave andre ”løjer”– hvis instruktørerne er kreative.

Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau, og som kan bringe dig videre med dit skiløb. Når vi planlægger undervisning, prioriteres børn og begyndere højt, så man hurtigt kan få oplevelsen af at kunne komme ud og afsted i området med sine klubfæller.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne. Læs mere om vores skiskoleundervisning.

På turen til Kläppen vil der være mulighed for undervisning i langrend, snowboard og telemark. Har vi ikke egen instruktør med, købes der svensk instruktør efter antal tilmeldte, 2 timer pr. deltager. Er der f.eks. 2 på snowboard tilbydes 4 timer i alt. Giver det mening niveaumæssigt at lave det som fællesundervisning, vil dette blive prioriteret, da vi ved, at bare man er to sammen, mere en fordobles udbyttet, skimæssigt såvel socialt!

Pris:

4-stjernet luksus hvilebus tur/retur*

Kør-selv*

Alle medlemmer over 8 år

Kr. 2.495,-

Kr. 2.495,-

Skiløbere under 8 år

Kr. 1.995,-

Kr. 1.995,-

Tomsengstillæg pr. tom seng: (maks. 2 pr. lejlighed)

Kr. 1.200,-

Slutrengøring pr. hytte

Kan kun lade sig gøre hvis alle i hytten er med.

Kr. 1.500,- i alt

*Priserne er med udgangspunkt i fyldte lejligheder og der ydes ikke reduceret pris for kør-selv førend bussen er fyldt.

 

Sengelinned, håndklæder, viskestykke mv.

Medbringes hjemmefra til eget behov

Beskriv hvad der er inklusiv i prisen som ikke er nævnt i pristabellen ovenfor:

 • Liftkort til 3 skidage, torsdag, fredag og lørdag
 • 9 timer dansk skiundervisning fordelt på 3 skidage
 • Selvforplejning i fyldt lejlighed (6 personer)

Tilmelding og betaling

 • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".
 • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.
 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til og gennemfør tilmeldingsformularen.
 • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler, der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
 • Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum på kr. 1.500 pr. tilmeldt person. Depositummet skal betales samtidig med tilmeldingen på hjemmesiden. Det vil fremgå af din profil om du har betalt depositummet. Ved tilmelding efter 18/12 vil der være betaling af det fulde beløb ved tilmelding.
 • Tilmelding er bindende efter den 1/12 2022. Ved tilmelding efter denne dato vil turens pris ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.

Rejseplan

Udrejse:
Onsdag den 11/1/2023, 
kl. 18.00

Hjemrejse:
Lørdag den 14/1/2023, kl. 19.00. Hjemkomst Søndag 15/1/2023 formiddag 

Transport

 • Bus: Vi har bestilt 4-stjernet dobbeltdækker luksusbus med trailer, så der er mulighed for at have alt med hjemmefra til dagene på fjeldet. Så skal man ikke spilde dyrebar ski-tid med at tage ud og handle. Vi tager afsted onsdag aften og er fremme tidligt torsdag morgen. Således er første skidag torsdag morgen.

  Ved ankomst er der inkluderet morgenmad på Restaurant Halster & Bar. Her kan man også klæde om til vintertøj. Efter morgenmad kører bussen os ned til skiudlejningen. Vores instruktører er til stede i skishoppen til at assistere ved leje af udstyr til dagene. Udstyrsleje er ikke med i turprisen.


  Hjemrejse vil, som nævnt ovenfor, være lørdag aften, og vi er tilbage i Danmark i løbet af formiddagen søndag.

  I ugen op til afgang sendes der opsamlings- og siddepladsplan til turen sammen med turdeltagerbrev. Vi har som udgangspunkt faste pladser i bussen på både ud- og hjemturen, så man kan sidde sammen med dem man rejser med. Børnefamilier vil som udgangspunkt blive placeret fremme i bussen, dels for at undgå køresyge, men også for at børnene nemt når at lære hinanden at kende på turen – så er de klar til skiskole første dag. 

  B
  ussens opsamlingssteder og tidspunkter er følgende (nøjagtige tider følger når de foreligger). FORELØBIG køreplan for turen. Endelig køreplan lægges op her, senest 1 måned før afrejse.

Udrejse, cirka tider

Opsamlingssteder

Hjemrejse, cirka tider

Kl. 18.00

Slagelse St.

Kl. 10.30

Kl. 19.30

Herlev St.

Kl. 9.00

Kl. 21.00

Helsingør Færge

Kl. 7.30

Kl. 7.30

Kläppen, velkomstcentret

Kl. 19.00

På udturen gør vi os klar til natten med at børste tænder og tisse af på færgen. På hjemturen vil der være en lille pause på Grums Rasteplads.

 • Kør-selv - Der er som altid mulighed for selv at transportere sig til Kläppen, men da prisen på turen afhænger af at bussen er fyldt, kan der ikke modtages fradrag i prisen før bussen er fyldt.
 • Som noget nyt er vi siden sidste sæson, blevet ramt af inflation og prisstigninger. Ikke mindst transport og opvarmning har stået for skud. Vi tager derfor forbehold for prisændringer som beror på prisstigninger som kommer fra nu og frem til afgang fra vores underleverandører.

Turlederne

Lars Frederiksen 
laf@arkiplus.dk   
40268929

Ole Porsvig
Ole@dinskiklub.dk
20405580

75
Deltagere
75
Maks. antal
0
Inviterede
Tilmeldingsfrist: