Val d´Isère, Frankrig, uge 3 2020

11. januar - 18. januar
11. januar kl. 09:00 til 18. januar kl. 16:00
Val d'Isère
73150 Val d'Isère, Frankrig
Vis på kort
Val d´Isère, Frankrig, uge 3 2020

Tag med Din Skiklub og Kræwet på årets fedeste skitur!

For den kvalitetsbevidste voksne skiløber, en tur med fokus på lækkert skiløb, hygge, god mad og fest.


Om turen

Årets Kræwskitur afholdes i samarbejde med Din Skiklub.

Turen er åben for alle skiklubbens medlemmer over 16 år, der vil med til et af Europas bedste skiområder. Her er skiløb for alle niveauer, smukke pister med skøn udsigt, stejle sorte pukkelpister, lækre restauranter i området og rig mulighed for både afterski og natteliv. Området hænger sammen med Tignes, hvor liftkortet også dækker.

Turen er inklusive halvpension på dansk hotel, hvor vi har lejet hele hotellet. Hotellet har egen bar og lounge-område, og indkvartering foregår på 2- eller 3-personers værelser, der alle har eget bad og toilet.

Det er muligt at rejse med fly eller at køre selv.


Muligheder i området

Alpint skiløb - Pister

 • 200 km blå pister
 • 75 km rød pister
 • 25 km sort pister

Liftkapacitet - 112 lifter i alt

 • Slæbelifter: 39
 • Tog/baner: 2
 • Stolelifter: 50
 • Børnelifter: 11
 • Kabinelifter: 10

Langrend

 • 30 km langrendspiste

Både Tignes og Val d´Isère har snowparks. Der er mulighed for tilkøb af Heliski og offpisteguide.


Aktiviteter på turen

Turen er med halvpension, og vi mødes derfor dagligt til morgenmad og aftensmad i hotellets restaurant.

Den første aften er der mulighed for at deltage i Fransk aften på en klassisk fransk restaurant.  Her er der mulighed for at købe gode franske specialiteter som f.eks. ostefondue, raclette og brasserade. Husk at tilmelde dig inden du tager hjemmefra, da vi skal bestille bord.

Flere gange i løbet af ugen vil der være mulighed for at deltage i fælles frokoster på nogle af områdets bedre restauranter. Tilmelding dagen før er nødvendig, så vi kan reservere bord.

Der vil være mulighed for fælles afterski hver dag i hotelbaren.

En eftermiddag holder vi fælles afterski på Le Petit Danois, den danske bar i byen. Her er der mulighed for at drikke ”Røde Erik”, spændende cocktails eller en kølig cider.

Der er rigtigt mange spændende barer i byen, så en aften vil der være pubcrawl, hvor man kommer vidt omkring.

Deltagelse på klubarrangementerne er naturligvis frivilligt.


Indkvartering

Vi skal bo på det rustikke Hotel Fjord, der ligger på hovedgaden i Val d´Isère. Hotellet er af ældre årgang, men velfungerende og med masser charme.

Hotellet ligger få minutters gang fra centrum, og der er omkring 500 meter til liften. Men fortvivl ikke hvis du ikke vil gå i skistøvler, blot 20 meter fra hotellet ligger et busstop, hvor der kører bus ca. hvert 5. min. 

Alle værelser er til 2 eller 3 personer, med eget bad og toilet. Nogle værelser har balkon. Værelserne er små og beskedent indrettet, men perfekte når man bare skal sove eller slappe af.

Måltiderne serveres i hotellets restaurant, hvor der vil være stor morgenbuffet og 3-retters aftenmenu (dog kun simpel buffet første aften).

I hotellets lounge er det muligt at nyde en øl eller Aperol Spritz samt spille brætspil eller slappe af.

Se flere billeder og beskrivelse af hotellet her: Le Fjord 


Skiskole

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.

På turen vil der være 3 x 2,5 times undervisning. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før, eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau. Hvert hold har 8-10 deltagere, alt efter niveau.

For de deltagere, der ikke ønsker undervisning, vil det være muligt at komme på fælles skiløb, med fokus på at komme rundt i området, høre gode historier, få enkelte fifs til dit skiløb (hvis du ønsker det) og være sammen med de andre deltagere. Der køres fælles skiløb med instruktør 3 dage.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne og skiskoleundervisningen på vores hjemmeside.

Snowboard undervisning: Som udgangspunkt, tilbyder vi desværre ikke snowboard undervisning. Dog kan det blive aktuelt, hvis der er nok tilmeldte snowboardere. Ønsker du undervisning på snowboard, bedes du angive det ved tilmeldingen. Det vil i givet fald blive på franske skiskolehold.


Pris

Kør-selv

Bus

Fly fra Kastrup eller Billund

Incl. 6 dages liftkort

kr. 7.395,-

kr. 8.245,-

kr. 8.995,-.

Tillægspriser

 

Enkeltværelsestillæg

kr. 2.200.-

Leje af ski (pris afhænger af kategori)

kr. 500- 1.300,-.

Leje af ski og støvler (pris afhænger af kategori)

kr. 725-1.700,-.

Ekstra dags liftkort (kun bus og kør-selv)

kr. 200,-/dag


Tilmelding og betaling

 • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Se hvordan under Skiklub > Medlemskab > Sådan bliver du medlem på hjemmesiden.

 • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.

 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.

 • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.

 • Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 1.500. Depositummet skal betales umiddelbart efter tilmeldingen på hjemmesiden. Det fremgår af din profil om du har betalt depositummet.

 • Tilmelding er bindende efter den 1. november 2019. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.

 • Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet betales umiddelbart efter dette modtages.

 • Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.


Rejseplan

Udrejse / Hjemrejse

Udrejsedato: 11.01.20

Hjemrejse dato: 18.01.20

Transport

 • Fly – Flyrejsen udbydes af Skinetworks, og det er muligt at flyve fra Billund eller Kastrup. Forventet afrejsetidspunkt er kl. 10, hjemkomst kl. 18. Præcise flytider oplyses ugen inden afgang. Skinetworks sørger for bus fra lufthavnen til Val d´Isère (ca. 3 timer).
 • Bus – Busrejsen udbydes af Skinetworks, og der vil være opsamling i flere byer i Danmark, både fra Jylland og Sjælland. Afgang med bus fredag morgen og hjemkomst søndag aften. Der er mulighed for 8 dage på ski (liftkort tilkøbes separat).
 • Kør-selv – Hvis du ønsker at køre selv, er det selvfølgelig muligt. Husk at køre via Moutiers og Bourg St. Maurice, da man ellers kan opleve, at vejene er lukkede. HUSK snekæder. Det er muligt at købe indendørs parkering i Val d`Isère, pris ca. 95 euro for en uge.

Ved ankomst til destination

 • Ved ankomst til destinationen vil værelsesnøgler blive udleveret, og kort derefter er der fælles afgang til skiudlejningen, for dem, der ønsker at leje ski.
 • Den første aften serveres der en let anretning i restauranten.
 • For de, der ønsker det, vil det være muligt at deltage på fransk aften på en lokal restaurant. Her er der mulighed for at købe gode franske specialiteter som ostefondue, rachlette og brasserade.
 • Der vil være kort informationsmøde i loungen lørdag kl. 18.30, inden vi går ud og spiser.

Kontakt Turledere

Pernille Diemer Hansen, [email protected], 2265 2498

Rasmus Alenkær-Jørgensen, [email protected], 2329 5757

Tilmeldingsfrist:

10. januar 2020 kl. 23:59
Tilmeldingsfristen er overskredet