Hafjell, Uge 5, Norge

26. januar - 3. februar
26. januar kl. 19:00 til 3. februar kl. 08:30
Hafjell Alpincenter
Hundervegen 122, 2636 Øyer, Norge
Vis på kort
Hafjell, Uge 5, Norge

Uge 5, 2019

Famillie skitur til Hafjell, Norge
I år med SPECIELT fokus på børn og familiehygge.

7 dage på ski for kun 4.350 – inkl. transport, hytte, liftkort og skiskole.


Området

Skiferie er familietid, rejs med Dinskiklub til hyggelige Hafjell, hvor vi kan tilbyde dansk skiskole og ophold i hyggelige hytter.

Skiferie er for hele famillien og vi tilbyder på denne tur ski skitilvending for børn 3 – 5 år, sammen med en voksen. De mindste børn har ofte brug for lidt ekstra hjælp, så for at give dem den bedste oplevelse anbefaler vi, at I sammen med en skilærer og de mindste børn lege skiløbet ind.

Alpin

Det olympiske område er super til alpint skiløb for alle niveauer. Der er både korte og lange pister, og sværhedsgraden rummer alle kategorier.  Der er også mulighed for pukkelpist løb og dejlig offpiste løb (næsten på pisten)! De seneste år har vi været så heldige at hele Hafjell har været indhyllet i POWDER i uge 5.

Langrend

Denne tur er absolut også for langrendsløbere da Hafjell er et helt fabelagtigt område til dette, og med gondolliften er det blevet endnu lettere at være langrendsløber her. Vi vil på denne tur gerne slå et slag for langrendsløberne, og håber at mange vil tilmelde sig, så der kan laves nogle fælles ture.

Der er dejlig aftenhygge i gode norske hytter, som alle ligger i glideafstand fra pisterne. I de senere år er området blevet udbygget meget. Nu er der ved børneområdet en dejlig stor legeplads, som er klar til de mindste. Se mere på www.hafjell.no hvor hytterne også kan ses.

AFTERSKI – mandag eftermiddag – er et sikkert hit, hvor der også er skiskole hygge – det er absolut et besøg værd. Det er blevet en super hyggelig tradition.

Onsdag er der mulighed for pandekagebagning nedenfor pisten og

Torsdag inviterer turlederne til fælles  aften/grill udenfor hytterne


Priser

                                                                      Kør selv                        4 stjernet lukusbus med komfortsæder 

Uge-tur          Voksen over 16 år                   Kr. 3.850                         Kr. 4.350                   
                       Ung 7 – 15 år                         Kr.  3.650                        Kr. 4.150
                      Børn under 7 år og langrend   Kr.  2.650                        Kr. 3.150

Prisen omfatter: 

  • 15 timer dansk skiundervisning, fordelt på 4 eller 5 skidage.
  • Selvforplejning (Alle måltider)
  • Liftkort 7 dage
  • 4-stjernet luksus hvilebus tur/retur for dem der vælger bustransporten

Tillægspriser

Tomsengstillæg kr. 1.100 pr. pers.
 

 


 

Indkvartering

Indkvartering i 8-personers og i 12 pers Hafjellgrenda hytter. I år ligger alle hytterne dør om dør. Det betyder at vi håber på god hygge mellem hytterne og at børnene har rig mulighed for at lege sammen, også efter skiløb. I hytterne er der opvaskemaskine, komfur, ovn osv.  Mad medbringes, men ikke i for store mængder og pakkes forsvarligt. Husk vi ”kun” er af sted i en uge.


Skiskole

Læs mere om vores skiskoleundervisning.

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med. På denne tur er det primære fokus i skiskolen børnene og letøvede voksne.

På turen vil der være 15 timers undervisning fordelt ud på de seks dage turen varer. Der er undervisning til alle som ønsker det, både børn og voksne. Det betyder, at vi har hold i skiskolen, der passer til alle niveauer i familien.

Vi vægter især undervisningen af børn meget højt, og tilbyder skiskole for børn med fokus på læring og leg fra 5 år og opefter.

Fokus på denne tur er børnene. Derfor kan børn mellem 3-5 år sammen med en voksen få 1-2 timers undervisning/leg med ski på.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du og din familie hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne.

Ønsker du undervisning på snowboard, bedes du angive det. 


Rejseplan

Udrejse

Afgang lørdag den 26.januar 2019 kl. 19.00 fra Slagelse busstation. Vi samler op i Ringsted ca. 19.30, Herlev st. Ca. kl. 20.15 og Helsingør Ca. Kl. 21.00.

Forventet ankomst søndag ca. Kl. 8.00 hvor turlederne vil sørge for lidt morgenmad til alle i en af de store Grenda lejligheder, hvor der også vil være mulighed for omklædning og bagageopbevaring og at opholde sig indtil de øvrige lejligheder er klar til indflytning.

Hjemrejse

Turen slutter lørdag d. 2. februar, hvor busserne kører fra Hafjell kl. 20.00 og er i Slagelse søndag d. 3 februar 2019 om morgen omkring kl. 8.30.


Tilmelding

  • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk.
  • Hvis du ikke er medlem skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".
  • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.
  • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind i højre side og gennemføre tilmeldingsformularen samt betaler depositum på DKK 1.500,- pr. tilmeldt person.
  • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at besvare spørgsmål om påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tom-sengs-tillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
  • Sidste frist for tilmelding er 17. januar 2018.

Restbetaling

Du vil via medlemssystemet modtage en opkrævning på restbeløbet ca. 1 måned før sidste tilmeldingsfrist.


Turledere

Nanna Weinreich                             
Tlf. +45 20944459
E-mail: [email protected]

Og

Rasmus Buchwald
Tlf.  + 45 30596497
E-mail: [email protected]

Tilmeldingsfrist:

17. januar 2019 kl. 23:59
Tilmeldingsfristen er overskredet