Hafjell, Norge, Uge 5, 2020

25. januar - 1. februar
25. januar kl. 19:00 til 1. februar kl. 19:00
Hafjell Alpincenter
Hundervegen 122, 2636 Øyer, Norge
Vis på kort
Hafjell, Norge, Uge 5, 2020

Igen i 2020 går turen til snesikre Hafjell i Norge i uge 5 – et fantastisk skiområde ved indgangen til Gudbrandsdalen. Få 7 dage på ski for 3.995 kr. inkl. hytte, liftkort og skiskole.


I Hafjell kombineres hyggelige hyttestunder med godt skiløb for både begyndere og øvede skiløbere. Området, som dannede rammen for en del af afviklingen af OL i 1994 i Lillehammer, indbyder til leg på pisterne med både børneområder, hoppark og pister i alle farver. Et moderne liftsystem sikrer, at alle får mest muligt tid med sne under skiene.

Der er desuden også gode muligheder for langrend i området. Fra toppen af gondolen, åbner der sig et stort sammenhængende løjpenet på 600 km, både for den rutinerede og den nye langrendsløber.


Muligheder i området

Det alpine skiområde byder på 50 km pister, hvoraf længste piste er 7,5 km. Hele 90% af området kan dækkes af snekanonerne, hvilket giver os en af de mest snesikre destinationer.

 • 13 grønne pister
 • 7 blå pister
 • 9 røde pister
 • 1 sort piste

Liftkapacitet

 • 19 lifter i alt
 • 1 Gondol
 • 11 slæbelifter (+3 rullebånd)
 • 4 stolelifter

Hafjell byder desuden på aftenskiløb, 3 parkområder og 3 børneområder, samt mulighed for at tage på tur til Kvitfjell ca. 45 minutters kørsel fra Hafjell.

For langrendsløberen er der 600 km spor at vælge mellem, hvis man medregner de sammenhængende områder. Det indbyder til mange fede ture for den aktive langrendsløber. Har I familiens yngste medlemmer med på skiferien, er her også en oplagt mulighed for at spænde pulken på og få en fælles oplevelse på ski.

Læs mere om hvad Hafjell Alpincenter kan tilbyde på www.hafjell.no

Se hele liftsystemet her.


Aktiviteter på turen

Hafjell ligger kun få timers kørsel fra Oslo. Kører I selv kan I med fordel tage færgen og være fremme til skiløb søndag middag. Vælger I at flyve til Oslo, så går toget direkte fra Lufthavnen til Hafjell, hvor man med lidt vilje og fornuftig pakning sagtens klarer den sidste bid vej til fods.

I løbet af ugen samles vi til social hygge omkring hytterne, når vejret og humøret tillader det. Mandag eftermiddag indbydes der til ’afterski’, hvor unge som gamle kan lege i sneen, sludre over en kold øl eller en kop varm kakao.

Er vejret til det, tænder turlederne op i grillen foran hytterne torsdag sammen med skiskolen, og griller pølser efter dagens skiløb, imens der uddeles diplomer og deles anekdoter fra ugen.


Indkvartering

Indlogeringen sker i 8-18-personers hytter, i rimelig glideafstand fra pisterne. Mad står I selv for i hytterne. Der er handlemuligheder i rimelig afstand, dog kan det være en fordel at medbringe noget mad hjemmefra (ca. 30 minutters gang til supermarked).

Alle hytterne er indrettet med gængse køkkenfaciliteter, køjesenge og enkeltsenge. Rygning er ikke tilladt i hytterne. 

Som udgangspunkt vil hytterne blive fyldt op med det antal personer, der er plads til. En god og hyggelig måde, at lære nye familier at kende. Har du særlige ønsker til hyttefordelingen kan du skrive dette ved tilmeldingen.  


Skiskole

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.

På turen vil der være 15 timers undervisning fordelt ud på de 8 dage, som turen varer. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne. Læs mere om vores skiskoleundervisning.

Skal dit barn i skiskole? Så kan du hjælpe os ved at printe og udfylde vores kontaktkort til børnene hjemmefra.

Snowboard undervisning: Som udgangspunkt, tilbyder vi desværre ikke snowboard undervisning. Dog kan det blive aktuelt, hvis der er nok tilmeldte snowboardere. Ønsker du undervisning på snowboard, bedes du angive det.

Langrend undervisning: Som udgangspunkt, tilbyder vi desværre ikke langrends undervisning. Dog kan det blive aktuelt, hvis der er nok tilmeldte langrendsløbere. Ønsker du undervisning på langrend, bedes du angive det.

Der er ikke børnepasning på turen.

Det er muligt at undlade liftkort i prisen såfremt man ikke står på ski.


Pris

  Kør-selv
Alpin/snowboard Voksen Kr. 3.995-
Alpin/snowboard Ung Kr. 3.675,-
Alpin/snowboard Barn Kr. 2.295,-

Tillægspriser

Tomsengstillæg Kr. 1.200,-
Barnestol/barneseng (pr. stk.) Kr. 140,-
Sengelinned Kr. 110,-
Udstyrsleje (betales på destinationen i hos udlejningen)

Barn (0-6 år): ca. kr. 400-600
Ung (7-16): ca. kr. 700-1.000
Voksen (16+): ca. kr. 800-1.300

Prisen inkluderer:

 • 15 timers dansk skiundervisning fordelt på 5 dage
 • 7 dages liftkort
 • Morgenmad søndag formiddag
 • Selvforplejning (Alle øvrige måltider).
 • Indlogering i hytter

Tilmelding og betaling

 • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".

 • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.

 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.

 • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.

 • Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 1.500. Depositummet skal betales umiddelbart efter tilmeldingen på hjemmesiden. Det fremgår af din profil om du har betalt depositummet.

 • Tilmelding er bindende efter den 1. november 2019. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.

 • Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet betales umiddelbart efter dette modtages.

 • Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.


Rejseplan

Ankomst / Hjemrejse

 • Ankomstdato: 26-01-2020
 • Hjemrejse dato: 02-02-2020

Bemærk hytterne er booket søndag - søndag


Transport

 • Kør-selv - Denne tur er en kør-selv.
 • Fly - Det er mulighed for at flyve til Oslo og kombinere med tog til Hafjell, men klubben kan desværre ikke tilbyde at arrangere dette. Flygæster betaler kør-selv pris på denne klubtur. Brug evt. klubbens Facebook-side til at danne grupper. Turlederen koordinerer også gerne kontakt mellem flyvelystne medlemmer i det omfang det er muligt og ønskes.

Ved ankomst til destination

 • Ved ankomst til destinationen gives der kort information om indkvarteringstidspunkt, skileje, etc.

 • Der vil blive serveret lidt morgenmad på ankomstdagen, inden skiskolen begynder.


Kontakt Turleder(e)

Kitt Gravesen
[email protected]
Tlf. 3110 1869

Sune Pedersen
[email protected]
Tlf. 6094 4999

Tilmeldingsfrist:

17. januar 2020 kl. 23:59
Tilmeldingsfristen er overskredet