Generalforsamling 2020 og afterski

3. oktober kl. 13:00 til 17:00
Antvorskov skole, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse, Denmark
Generalforsamling 2020 og afterski

Bestyrelsen indkalder herved til ordinær generalforsamling i Din Skiklub lørdag den 3. oktober 2020 kl.13.00-15.00

Sted: Vi mødes fysisk på Antvorskov skole, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse eller man kan deltage online.

Vigtigt om tilmelding til generalforsamling:

Generalforsamlingen er kun for medlemmer og det er gratis at deltage MEN det er påkrævet at man tilmelder sig online på dette generalforsamlingseventet UANSET om du deltagere fysisk eller online. Læs mere hvorfor og hvordan nedenfor.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
  2. Formandens beretning
  3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab.
  4. Behandlingen af indkomne forslag.
    Forslag til behandling på generalforsamlingen skal jf. vedtægterne være modtaget senest den 26. september
  5. Fastsættelse af kontingent.
  6. Valg af bestyrelse.

På valg:                        Christian Horn (modtager genvalg)
                                       Carsten Olsen (modtager genvalg)
                                       Michael Als (modtager genvalg)

Ikke på valg:                Jens Christiansen
                                       Ole Porsvig

1. Valg af bestyrelsessuppleanter.
  2. På valg:                        p.t. 2 ubesatte suppleantposter
  3. Valg af revisor.

På valg (lige år):          Lars Frederiksen (modtager genvalg)
På valg (ulige år):        Leif Pedersen

1. Valg af revisorsuppleant.

På valg:                         P.t. ubesat

1. Evt.

Under generalforsamlingen vil er være kaffe/the/vand/øl samt lidt godt til ganen - selvfølgelig corona-sikkert. Efter generalforsamlingen skal vi stemme om hvilket af de i logokonkurrencen udvalgte logoer som vi skal gå videre med og være klubbens fremtidige logo. De online deltagende i generalforsamlingen må også gerne deltage i afstemningen for logokonkurrencen de skal bare hænge på. Herefter vil der være hyggeligt samvær for de fysisk fremmødte.

Generalforsamling online! – Hvordan virker det?

Det er i år muligt at deltage i generalforsamlingen online, og alle afstemninger vil foregå via en afstemningsapp hvor det er muligt at stemme anonymt. Hvordan spørger du? – Jo nu skal du høre.

TILMELDINGSKRAV – VIGTIGT: Uanset om man deltager online eller fysisk skal man tilmelde sig generalforsamlingen på hjemmesiden.

Det er gratis at deltage men man skal være medlemmer af klubben.

1. Alle medlemmer inviteres til GF via hjemmesiden seneste 15/9 – I modtager e-mail fra medlemssystemet

2. Du starter med at logge ind.

3. Find menupunktet "Oversigt" under "Profil" i menubaren. Tryk på den orange "Rediger oplysninger" knappen. Her skal du sikre dig at der under "sekundær e-mail" i hovedprofilen står e-mails på de underprofiler du har tilknyttet din profil og som er over 14 år (stemmeberettigede). Hvis der er flere e-mailadresser, skilles de ad med semikolon (;). Hvis ikke de der står en e-mail på underprofilerne i medlemssystemet, kan de ikke deltage i afstemningen. Gem oplysningerne.

4. Herefter går du ind på generalforsamlingseventet og tilmelder de af dine profiler der skal deltage med "flueben" og dermed være med til at stemme under generalforsamlingen. Vælg "Fortsæt" og "Bekræft" tilmeldingen. Tilmeldingen dig gerne generalforsamlingseventet hurtigst muligt men senest 2/10 kl. 12.00.

5. GF holdes som et ZOOM-møde med kode på og 30 min før GF modtager alle ONLINE TILMELDTE et link til ZOOM-mødet på deres e-mail.

6. Når man klikker på ZOOM linket vil man komme ind i "Lobbyen". Det er kun e-mails der er registreret i medlemssystemet der bliver lukket ind. Når man "Joiner" mødet er det vigtigt at man bruger sit fulde navn, da vi eller ikke lukker folk ind i mødet. Du kan logge på mødet allerede fra kl. 12.40

7. GF starter kl. 13.00 og dem der ikke har banket på i lobbyen før kl. 13.05 vil IKKE blive lukket ind i til GF-mødet.

8. Herefter går GF i gang og der bydes velkommen.

Som første punkt bliver alle online medlemmer bedt om at slukke (mute) deres mikrofon så der ikke er unødig støj på linjen. I skal kun tænde jeres microfon hvis I har et spørgsmål/kommentar – vi opfordrer dog til at I skriver det i chatten i stedet.

9. Afstemning
    Vi benytter SLIDO (www.sli.do) (en online afstemningsportal) til afstemningen under generalforsamlingen.
    Download appen i god tid inden GF.
    Vi opretter de tilmeldte e-mailadresser i Afstemningsappen, så I kan stemme. Der vil maksimalt blive inviteret én e-mail per hoved eller underprofil.
    Brugsanvisning til afstemningsappen vil komme på mail et par dage før generalforsamlingen.
    I vil på GF får oplyst SLIDO koden til afstemningen mundtligt/på skærmen for at komme frem til vores afstemning. Denne kode tastes ind i slido hvorefter i kan se hvad der skal stemmes om på telefonen
    Generalforsamlingen gennemføres nu med afstemning online for hvert afstemningspunkt. Alle deltagere, også dem der er med fysisk, skal alle stemme elektronisk via SLIDO.
    Alle stemmer er naturligvis anonyme i SLIDO

10. Lyd og video fra GF optages IKKE men formandens skriftlige beretning og GF-referat vil som altid bliver gjort tilgængeligt på hjemmeside og Skinyt nyhedsbrev efterfølgende.

Tilmeldingsfrist:

2. oktober 2020 kl. 12:00