Denne begivenhed er aflyst
Det er derfor ikke muligt at tilmelde sig.

Wildschönau, Østrig, uge 7, 2021

13. februar - 21. februar
13. februar kl. 20:00 til 21. februar kl. 16:00
Gasthof-Pension Schneerose
Schneerosengasse 185, 6311 Oberau, Østrig
Vis på kort
Wildschönau, Østrig, uge 7, 2021

Skitur til en af alpinismens klassiske højborge, Tyrol. Skiløb for alle aldre og alle niveauer – samvær, solskin og skønne sving i overset Østrigsk skiperle; Alpbachtal Wildschönau

TUREN STÅR SOM UDSOLGT, men vi kan formentlig skaffe flere værelser ved behov. Kontakt turleder!

Med 109 pistekilometer (145 km. alt efter udmålingsmetode, se; https://www.skijuwel.com/en/winter/lifts-and-pistes ), fordelt på 4 bjergsider, pister i alle sværhedsgrader i et område der ikke er videre overrendt, men med mange nye lifte, borger det for forhåbentligt meget godt skiløb i Coronaens skygge.

Uge 7 turen 2021, har indtil nu vist sig som en turleder-udfordring af de mere trekantede og uortodokse, mildest talt. Oprindeligt var det bestyrelsens plan at lægge os op af Freeride DM i Fieberbrunn, Østrig. Da det viste sig umuligt at finde passende udbyder af indkvartering, kom vores gamle samarbejdspartner i Frankrig os til undsætning, med et overmåde fint tilbud i Doucy Combelouviere – som blev annonceret med et slagtilbud til familier. Men da 2. bølge af Corona lagde Frankrig ned, tyede vi til en flytning af destination til Åre, Sverige, med vores gode nordiske partner, Skistar. Umiddelbart ud fra den forudsætning at kunne afbestille ud fra samme betingelser, som da vi ikke fik mulighed for at tage til Åre i påsken. Ingen rejse, ingen betaling. Sidst i oktober meddelte Skistar så, at i og med Corona er en kendt faktor, da vi bestiller, vil det ikke kalde på tilbagebetaling ved udrejserestriktioner fra Danmark. Stillet overfor dette, valgte en enig bestyrelse på bestyrelsesmødet 10. november, at afbestille alle rejser med Skistar og beslutte at alle ture i 2021, skal købes hos danske bureauer, som er medlem af rejsegarantifonden OG udtrykkeligt stiller 100% refundering i udsigt, ved aflysning pga. af at destinationen bliver ”Orange” i UM’s rejsevejledning.

Ud fra dette Dogme, har vi formået at lave en ugetur, 109 pistekilometer. Østrigsk tyrolerhygge, med halvpension og ”sommer i tyrol”-stemning i samarbejde med Skitour.

Der er lidt over 1000 højdemeter at boltre sig på i Skijuwel Alpbachtal, en kort bustur (3 km.) fra skibusstoppet ved vores hoveddør. Lokalt er der et par lifte i ”baghaven”, men det gode skiløb, fordrer et lille nøk med skibussen fra Oberau til Auffach, men så er der også fuld plade på Tyroler skiløb, med vekslende sværhedsgrader, hældende mod det familievenlige skiløb på brede selvtillidspister. Om end der med den rette guide, er gode muligheder for at finde gode linjer i off pisten, for dem der har skovl og sonde i ABS rygsækken og transmitter på brystet.


Muligheder i området

 • Alpint skiløb - Pister
  • 26 km blå pister
  • 54 km røde pister
  • 29 km sorte
    
 • Liftkapacitet
  • 47 lifter i alt
  • 31 slæbelifter
  • 7 stolelifter
  • 8 kabinelifter
  • 1 børne/begynderlift
 • Langrend
  • 50 km

Snowpark Alpbachtal, family snowpark Wildschönau, Race’n boarder area o gen “funslope på Wiederberger Horn er nogle af mulighederne hvis man ønkser et skimæssigt afbræk fra skønne sving på pisterne.


Aktiviteter på turen

Turen er målrettet familier med skolebørn – men ALLE medlemmer er naturligvis vældig velkomne – det manglede da bare! Aktiviteterne på turen er derfor selvfølgelig gearet efter målgruppen.

Da vi ikke kender aktuell smittetal og restriktioner, før tidligst ugen op til ankomst, planlægger eller annoncerer vi ikke det store på forhånd, men daglig fælles afslutning på dagen/afterski i vores base Gasthof Schneerose.

Vi har altid KLUBhyggen med på alle skiskoleholdene når vi er sammen undervejs.

Bemærk at turprisen indeholder liftkort til HELE området i 6 dage.


Indkvartering

Vi skal bo på det traditionelle tyrolske gasthof Schneerose, med skibus stop 100 meter fra gasthofet til det store liftsystem, men også med skilift i baghaven til det lille lokale skiområde, lige uden for døren.
Alle værelserer ikke-ryger.

Da vi er noget sent ude, vil værelser bero på tilgængelighed – SPØRG turleder! Når Schnneroseer fyldt, vil det være muligt at spørge til indkvartering på hoteller og gasthof’s tæt på.

Afstand til skibusstop: 100 meter.

Hotellet er hyggeligt, med pæne, rene og store væresler. Der er kort afstand til pisterne i Oberau (de lokale) og skibussen holder lige ved døren, nås hele området indenfor 5 minutter.

Værterne giver en god personlig service, Hermann i køkkenet og Barbera i restauranten.

Alle værelser er moderniseret, pæne og rummelige, med bad og toilet, radio og sat-TV.
Alle væresler har egen safe og balkon med dejlig udsigt.

Der er værelse i alle størrelser, samt et lille gæstehus ca. 100 meter væk, hvor værelserne har samme standard som på Schneerose.

Opholdet er inklusive halvpension, som her er en stor morgenbuffet og 3 retter god østrigsk middag, incl. Salatbuffet.


Skiskole

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski, snowboard, telemark eller langrend er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.

På turen vil der være 15 timers undervisning fordelt ud på de 6 dage, som turen varer. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski, snowboard, telemark eller langrend før eller om du er meget øvet, så har vi et hold, der passer til dit niveau.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det glideredskab (ski, snowboard, telemark eller langrend) du ønsker undervisning i, samt det niveau, du mener du hører til. Læs mere om skiskoleniveauerne. Læs mere om vores skiskoleundervisning.

Fokus på denne tur er børnene. Der er skiskole for børn over 5 år. Du hjælpe os ved at printe og udfylde vores kontaktkort til børnene hjemmefra.

Klubben tilbyder ikke børnepasning på turen.

Vi tilbyder snowboard, telemark og langrendsundervisning. Hvis der ikke er nok snowboardere, telemarkere eller langrendere tilmeldt, vil man modtage undervisning forholdsmæssigt ift. antal deltagere, muligvis tilkøbt i den lokale skiskole. Undervisning kan forekomme på engelsk.

Da det er en familietur, prioriteres det at børn og nybegyndere hurtigt kommer op i niveau, så de kan komme rundt i området.


Pris

Skitur 

Kør-selv

Alpin/snowboard/Telemark Voksen (15-70 år)

Kr. 5.495,-

Alpin/snowboard/Telemark Ung (5-14 år)

Kr. 5.495,-

Inklusive i prisen:

 • Ophold i delt dobbeltværelse. Som udgangspunkt fyldes værelserne og er i mere end to, er der forskellige muligheder for 3, 4 mandsværelser (så længe ”lager haves”) og opredninger, kontakt turleder for ønsker og muligheder.
 • Da værelserne kommer i ”pakker” med liftkort bl.a., er der kun begrænsede muligheder for eneværelser, men spørg ved behov – der tilkommer, uanset hvad, tillæg ved eneværelse.
 • Liftkort 6 dage, første skidag søndag den 14/2-2021, sidste dag  fredag den 20/2-2021. Vi har værelserne til lørdag morgen efter morgenmad.
 • 5 dage af 3 timer skiundervisning (ved 8 personer pr. skiskolehold)
 • ½ pension; morgenbuffet og 3 retters aftensmenu.
 • Værelsesrengøring gennem ugen
 • Pengene tilbage ved aflysning af turen på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger har sat Østrig/området på ”orange”.

Tilmelding og betaling

 • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".
 • Din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. skal være opdateret inden du tilmelder jer.
 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.
 • Du bliver ifm. med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med, samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
 • Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 1.500. Depositummet skal betales samtidig med tilmeldingen på hjemmesiden. Det vil fremgå af din profil om du har betalt depositummet.
 • Tilmelding er bindende efter den 1/12-2020. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.
 • Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage en samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet betales umiddelbart efter dette modtages.
 • Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist, vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet. Tilmelding er da først gældende når HELE turprisen er indbetalt.
 • Vi henviser til klubbens rejsebetingelser mht. Corona virusved tilmeldingved afbestilling ved aflysning og anbefaler at du har tegnet en rejseforsikring.

Rejseplan

Turen er baseret på selvtransport, med mulighed for ankomst på Gasthof Schneeroset fra ca. kl 16., lørdag den 13. Man skal ”blot” sørge for at være fremme og klar til skiløb søndag morgen.

Der fremsendes telefonnummer til Schneerose i turdeltagerbrevet inden afrejse, som skal benyttes hvis man ankommer sent lørdag.

Ved ankomst til destination

Man tjekker selv ind i lørdagens løb, ligesom man selv står for eventuelle færgebilletter mv. til sin egen færd.


Forsikring

Din Skiklub anbefaler alle deltagere at tegne en privat forsikring for ski og rejse samt evt. ulykke, afbestilling ved pandemi eller lignende. Derudover er du som medlem af Din Skiklub med i skiklubbens forsikring under Dansk Skiforbund. Se mere om forsikringen her: www.idraettensforsikringer.dk/idrætsrejse 


Kontakt Turleder

Jens Christiansen
[email protected]
50735071