Alpe d´Huez, Frankrig, uge 3, 2022

15. januar - 22. januar
15. januar kl. 10:00 til 22. januar kl. 18:00
Hotel Le Refuge
227 Chemin de la Chapelle, 38750 Huez, France
Vis på kort
Alpe d´Huez, Frankrig, uge 3, 2022

UDSOLGT!

 

Tag med Din Skiklub og Kræwet på årets fedeste skitur til Alpe d'Huez!

For den kvalitetsbevidste voksne skiløber - en tur med fokus på lækkert skiløb, hygge, god mad og fest.


Indledning

Årets kræwskitur – en skitur, der tog sin begyndelse som en tur for de frivillige ved Grøn Koncert (kræwet), men som nu afholdes i samarbejde med Din Skiklub, og er åben for alle skiklubbens medlemmer over 16 år. I år går turen til et af Frankrigs populæreste skiområder Alpe d'Huez. Her er skiløb for alle niveauer, til ski, snowboard, telemark eller langrend, smukke pister med skøn udsigt, stejle sorte pukkelpister, lækre restauranter i området og rig mulighed for både afterski og natteliv. Området er stort med mulighed for lange ture, men har også brede, bløde boulevarder tæt på byen – noget for enhver smag

Turen er inklusive halvpension på dansk hotel, med udgang til pisten og tæt på centrum. Her er plads til en øl i solen eller hygge i baren. Indkvartering på 2, 3 eller 4-personers værelser (DOBBELTVÆRELSER UDSOLGT), der alle har eget bad og toilet. Hotellet byder ikke på wellnessfaciliteter, men midt i byen ligger der en stor opvarmet pool, hvis man trænger til at få løsnet musklerne op efter dagens skiløb.

Det er muligt at rejse med fly, køre i bus eller køre selv.


Muligheder i området

Alpint skiløb

Pister: 250 km

  • 110 km blå pister
  • 79 km røde pister
  • 61 km sorte pister
  • 81 lifter

Langrend

  • 54 km langrendspister

Se pist/liftkort for Alpe d'Huez her: Alpe d'Huez Ski Resort Piste Maps (piste-maps.co.uk)


Aktiviteter på turen

Turen er med halvpension, og vi mødes derfor dagligt til morgenmad og aftensmad i hotellets restaurant.

Flere gange i løbet af ugen vil der være mulighed for at deltage i fælles frokoster på nogle af områdets bedre restauranter. Tilmelding dagen før er nødvendig, så vi kan reservere bord.

Der vil være mulighed for fælles afterski hver dag i hotelbaren, og der vil en enkelt dag være fælles afterski på en af byens barer.

Deltagelse på klubarrangementerne er naturligvis frivilligt.


Indkvartering

Vi skal bo på Danski Klubhotel Le Refuge, der er en ældre dame med masser af charme. Hotellet ligger lige ud til pisten og tæt på centrum. Der er bar og solterrasse på hotellet.

Alle værelser er til 2, 3 eller 4 personer (DOBBELTVÆRELSER UDSOLGT), med eget bad og toilet. Nogle værelser har balkon. Værelserne er små og beskedent indrettet, men perfekte når man bare skal sove eller slappe af.

Måltiderne serveres i hotellets restaurant, hvor der vil være stor morgenbuffet og 3-retters aftenmenu (dog ingen aftensmad lørdag).

I hotellets bar er det muligt at nyde en øl, G&T, Aperol Spritz eller hvad du nu har lyst til, og hvis solen skinner, er det muligt at nyde de sidste stråler udendørs.


Skiskole

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski, snowboard, telemark eller langrend er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.

På turen vil der være 3x2,5 times undervisning. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før, eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau. Hvert hold har 8-10 deltagere, alt efter niveau.

For de deltagere, der ikke ønsker undervisning, vil det være muligt at komme på fælles skiløb, med fokus på at komme rundt i området, høre gode historier, få enkelte fifs til dit skiløb (hvis du ønsker det) og være sammen med de andre deltagere. Der køres fælles skiløb med instruktør samme 3 dage som skiskolen.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det glideredskab (ski, snowboard, telemark eller langrend) du ønsker undervisning i samt det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne. Læs mere om vores skiskoleundervisning.

Ønsker du undervisning på snowboard, langrend eller telemark, bedes du angive det, når du melder dig til turen. Hvis holdet er stort nok og klubben kan besætte det med egne instruktører fortrækkes dette men i givet fald vil undervisning blive på lokale hold med instruktør fra den lokale skiskole. Der budgetteres med 1,5 time undervisning pr. deltager hos instruktør fra den lokale skiskole.

Der er mulighed for tilkøb af Heliski og offpisteguide hos den lokale skiskole.


Pris

Pris

Kør-selv

 

Fly fra Kastrup eller Billund

Inkl. 6 dages liftkort

6.850 Kr.

 

 8.450 Kr.

Tillægspriser

Skitransport på fly

500 Kr. pr. par

Enkeltværelsestillæg / tomsengstillæg

3.500 Kr.

Dobbeltværelsestillæg (pr. person)

300 Kr.

Leje af ski (pris afhænger af kategori)

500-1.300 Kr.

Leje af ski og støvler (pris afhænger af kategori)

725-1.700 Kr.

Ekstra dags liftkort (kun kør-selv)

350 Kr. pr dag.


Tilmelding og betaling

Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".

Din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. skal være opdateret inden du tilmelder jer.

Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.

Du bliver ifm. med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.

Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 2.000. Depositummet skal betales samtidig med tilmeldingen på hjemmesiden. Det vil fremgå af din profil om du har betalt depositummet.

Tilmelding er bindende efter den 1. oktober 2021. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.

Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage en samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet skal betales umiddelbart efter dette modtages.

Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist, vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.

Vi henviser til klubbens rejsebetingelser mht. coronavirus, ved tilmelding, ved afbestilling , ved aflysning og anbefaler at du har tegnet en rejseforsikring.


Rejseplan

 

Udrejsedato

Hjemrejse dato

Fly

Lørdag 15.01.2022
Afrejse lørdag morgen

Lørdag 22.01.2022
Hjemkomst lørdag aften.

Kør-selv

Ankomst lørdag efter kl.17

Udtjek lørdag inden kl. 10


Transport

Fly – Flyrejsen udbydes af Skinetworks, og det er muligt at flyve fra Billund eller Kastrup. Forventet afrejsetidspunkt er ca. kl. 10:00, hjemkomst ca. kl. 18:00. Præcise flytider oplyses ugen inden afgang, og kan variere en del. Afsæt derfor hele dagen til transport. Skinetworks sørger for bus fra lufthavnen til Alpe d´Huez (ca. 2 timer).

Kør-selv – Hvis du ønsker at køre selv, er det selvfølgelig muligt. HUSK snekæder. Det er muligt at købe indendørs parkering i Alpe d´Huez, pris ca. 100 euro for en uge.


Ved ankomst til destination

Ved ankomst til destinationen vil værelsesnøgler blive udleveret (i løbet af eftermiddagen), og kort derefter er der fælles afgang til skiudlejningen, for dem, der ønsker at leje ski.

Den første aften er aftensmaden ikke inkluderet. Der vil være kort velkomstmøde for alle deltagere i løbet af første morgen.


Kontakt Turledere

Pernille Diemer Hansen
[email protected]
22652498

Rasmus Alenkær-Jørgensen
[email protected]
23295757

Tilmeldingsfrist:

11. januar 2022 kl. 22:00
Tilmeldingsfristen er overskredet