Denne begivenhed er aflyst
Det er derfor ikke muligt at tilmelde sig.

Åre, Sverige, uge 15, 2020

4. april - 13. april
4. april kl. 16:00 til 13. april kl. 18:30
Åre
837 52 Åre, Sverige
Vis på kort
Åre, Sverige, uge 15, 2020

TUREN ER AFLYST!

Meddelelse om tilbagebetaling af deltagerbetaling, tilgår medlemmerne hurtigst muligt via mail.


Påsketur med sol, lange dage og skønne skiforhold.


Tur med fokus på det udviklende skiløb i nordens bedste skiområde. Undervisning til skiløbere fra ti år og som kan køre mindst blå pister (niveau 2). Indbygget unge-tur med fokus på skiløbere fra 10-15 år der kan løbe på ski og som søger et løft af skiløbet på hold uden far og mor.


I den forgangne sæson var Åre for 3. gang vært for verdensmesterskaberne i alpint skiløb. Pisterne og udsigterne er således kendt fra VM-konkurrencerne – og fra vores tur i april 2019, kan vi melde at de pister, lifter og udsigter er absolut verdensklasse. Det er bare fedt at køre skiskole i Lindsay Vonn og Marcel Hirschers skispor. Derudover er Åre gentagne gange kåret af internationale rejsemagasiner, som et af verdens bedste skisteder. Krydret med en komfortabel togrejse i liggevogn, med rigtige dyner og puder, spisevogn og ægte ”orient ekspres-nostalgi”, så tegner sig omridset af en speciel påsketur i godt selskab. Turen er målrettet skiløbere der minimum kører blå pister.
På baggrund af efterspørgsel og tilbagemeldinger på turen i 2019, har vi til den kommende sæson, fordoblet kapaciteten på turen. Vi har booket vores helt egen vogn på påsketoget til Åre.

Ud over en komfortabel rejse, betyder det også at man kan vælge mellem 5 og helt op til 8 hele dage på ski. Vi ankommer om morgenen og kan næsten umiddelbart fra perronen, klikke i skiene! Sidste dag kører toget først efter lifterne er lukket, uanset om man tager 5 eller 8 skidage.


Muligheder i området

Åre er nordens største og bedste alpinområde, intet mindre! World cup pister, fun parks, serverings hytter i terrænet og en del nye og nyere lifter – der er internationalt snit over hele linjen!

Link til Skistar

 

Skiområdet i Åre består af områderne Åre, Bjørnen og Duved som hænger sammen med lifte. Skiområdet: 380-1420 meter over havet

Alpint skiløb - Pister, i alt 100 km.

 • 18 grønne pister
 • 34 blå pister
 • 30 røde piste
 • 7 sorte pister

Liftkapacitet - 42 lifter i alt

 • 29 slæbelifter
 • 7 stolelifter
 • 1 kabinelift
 • 6 tog/baner

Langrend

 • 90 km langrendsspor, heraf 22,5 km belyst, beliggende i områderne Duved, Ullådalen og Bjørnen som nås med shuttlebus fra vores lejligheder.

Aktiviteter på turen

I 2019 var vi i Åre for første gang i en længere årrække er tilbage i Åre. Der vil blive mulighed for en aften ude at spise sammen (for egen regning) og da Åre ofte omtales som Stockholms vinterlige fornøjelses filial, med udsøgte restauranter, barer og clubber giver det righoldig mulighed for at nyde denne del af vinterlivet, som er atypisk for skiture i norden. Mulighed for fælles afslutning af skidagen – afterski, café eller lignende vil etableres på turen i nærheden af vores lejligheder.

Skiområdet Duved er også på vores liftkort og ligger 8-9 km fra Åre. Duved nås nemt med gratis skibus fra ”Den gamle gondol” på skidtorget – 15 minutter og man kan klikke i skiene ved en af to fine 6-er stole. Duved er knap så overrendt, med brede boulevardpister, med gode lifte på. I 2019 havde de danske juniorlandshold slået påske-træningslejren op i Duved. Fine forhold også til en dag med cruising skiløb, sol på næsen og hygge i det familieprægede hjørne.

På 2019-turen tog flere med Skistars guider på topture til Åreskutan, med skind på skiene og gode sving i off pisten – både hele ag halvdagsture. Efter sigende rigtig gode ture!

Isfiskeri, snescootersafari, nordlys kiggeri med eller uden snow quad (ATV med larvefødder!), kælketure, sneskulpturer, rensdyrfodring, hundeslædeture, gastronomiske gåture med meget mere er tilvalg som er inden for rækkevidde hvis man vil have en dag eller to uden ski på, se bl.a.: Explore Åre.


Indkvartering

Brunkulla

I bebyggelsen ”Brunkulla” har vi fået nogle lækre 8 personers lejligheder. Til forskel fra lejlighederne vi havde i 2019, er der 4 soveværelser i Brunkulla lejlighederne, så ingen skal sove i stuerne. Der er 2 toiletter og også sauna.

I Brunkulla er der mulighed for både 5 og 8 dages ture.

Åre Fjällby

Vi har 3 små, 4 personers lejligheder i Åre Fjellby. Disse er øremærket 8 dages deltagere. Hyggelige og veludstyrede lejligheder med egen madlavning, lige op til liften VM 8'eren og VM-området i gåafstand til bytorvet.

Vi har i skiklubben efterhånden rigtig mange års erfaring med at sammensætte fælleshytter, chaletter og stor-lejligheder så alle får en god oplevelse. Rejser man alene, sammensættes værelserne med skiløbere af samme køn.

I både Brunkulla og Åre Fjellby er vi tæt på restauranter, barer, natklubber, bager og SkiStar-shop. Skibussen kører regelmæssigt til skiområderne Björnen, Tegefjäll og Duved lige i nærheden, hvor der også er sporcentraler til langrendssporene.


Skiskole

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.

På turen vil der være 15 timers undervisning fordelt ud på 5 dage, som turen varer. Der er undervisning til skiløbere fra niveau ”2” – ”5”.

Der er på turen mulighed for et målrettet skiskoletilbud til junior skiløbere mellem 10 og 15 år, hvor hele området udforskes og der prøves kræfter med funparker, porte og sjovt skiløb målrettet de unge skiløbere.

Som på turen i 2019 byder vi alle 4 discipliner velkommen; Alpinski, snowboards, telemark og langrendsski. Vores skiskole har udgangspunkt i 5-10 elever pr. hold. Er der ikke nok til et hold indenfor et glideredskab, køber vi timer i Skistars skiskole. Der er ikke umiddelbar mulighed for at ”zappe” i skiskolen – altså springe fra et glideredskab til et andet i ugens løb. Men i 2019 opstod der spontane tilbud fra skiskolen om åbne master classes i såvel langrend som snowboard, med mange grin og udbytterige timer til følge – for alle!

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne. Læs mere om vores skiskoleundervisning.


Pris

  8 skidage i 8 personers lejligheder 5 skidage (begrænsede pladser og kun i Brunkulla lejlighederne)
Alpin/snowboard Voksen kr. 5.995,- kr. 4.995,-
Alpin/snowboard unge 10-16 år kr. 5.695,- kr. 4.795,-

Tillægspriser

Tomsengstillæg kr. 1.200,- pr. tom seng
Egen 4 personers lejlighed i Åre Fjellby kr. 800,- pr. lejlighed
Kørselv-fradrag Kører du selv eller flyver du,
kan du trække 600,- fra prisen, pr. person.

Rejsen inkludierer:

 • Ophold i 8 personers lejligheder i Brunkulla bebyggelsen i Åre
 • Tog tur/retur fra Malmø centralstation.
 • 5 dage af 3 timer dansk skiundervisning fra niveau 2 – 5 og fra 10 år og opefter.
 • 5 eller 8 dages liftkort til hele området eller sporkort til langrendsløjperne
 • Selvforplejning
 • Transferbus Åre station – Brunkulla t/r. (på 5 dages turene er der ikke bus til stationen torsdag)
 • Linnedpakke; sengetøj og stort og lille håndklæde

IKKE inkluderet:

 • Transport til/fra Malmø Central station (vi prøver at organisere fælleskørsel med deleøkonomi, hvor det giver mening)
 • Alle måltider
 • Ikke mulighed for begynder skiundervisning og for undervisning af skiløbere under 10 år.

Tilmelding og betaling

 • Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk. Hvis du ikke er medlem skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Sådan bliver du medlem ".
 • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.
 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind på hjemmesiden. Husk at klikke "forbliv logget på". Gå til den skitur du gerne vil tilmelde dig/jer til gennemfør tilmeldingsformularen.
 • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at angive hvilke af dine underprofiler der skal med samt besvare spørgsmål om f.eks. påstigningssted, bus/kør-selv, skiskole, tomsengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
 • Ifm. med tilmeldingen bliver du opkrævet et depositum pr. tilmeldt person. Depositum kan variere fra tur til tur men er som udgangspunkt kr. 1.500. Depositummet skal betales umiddelbart efter tilmeldingen på hjemmesiden. Det fremgår af din profil om du har betalt depositummet.
 • Tilmelding er bindende efter den 1. februar. Ved tilmelding efter denne dato vil depositum ikke blive tilbagebetalt ved afmelding.
 • Du vil umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist modtage samlet opkrævning på restbeløb for de personer du har tilmeldt. Beløbet betales umiddelbart efter dette modtages.
 • Hvis du tilmelder dig efter ovennævnte frist vil du umiddelbart efter tilmelding modtage opkrævning på restbeløbet.

Rejseplan

Da der ved redaktionens slutning endnu ikke ligger togkøreplaner for vinteren kommer dette på senere. Derfor er rejseplanen VEJLEDENDE.

Udrejse / Hjemrejse

 • Udrejse: lørdag den 4. april 2020, kl 16 fra Malmø Centralstation
 • Hjemkomst på Malmå Centralstation:
  • 8-dages skitur: mandag den 13. april 2020 (2. påskedag), ca. kl 8.30
  • 5 dages skitur: fredag 10. april 2020, ca. kl 8.30

Transport

 • Tog: Fjeldtoget afgår fra Malmø centralstation. Vi finder selv derhen. Der kører tog fra Danmark, Københavns hovedbanegård ligesom samkørsel vil forsøges arrangeret, således at vi alle når godt frem til toget, nemmest og billigst muligt. Turprisen er fra Malmø og tilbage til Malmø. Transfer til og fra toget er ikke inkluderet i prisen.
 • Fly: Der er mulighed for at flyve til Østersund, Norwegian og SAS, blandt andre. Herfra transfer 80 km med shuttlebus som kan bestilles hjemmefra. Der kan også flyves til Trondheim, hvorfra der er 130 km. Transfer. Vi har ikke mulighed for at formidle fly og transfer, men klarer du dette selv kan du fratrække 600,- pr. person. Så bestiller du blot kør-selv og vi ses i Åre!
 • Kør-selv: Der er mulighed for kør-selv på denne tur. Vær dog opmærksom på at selvom der kilometermæssigt er samme afstand som til alperne i syd, så er blot mellem 1/3-del og halvdelen af vejen på motorvej (alt efter rutevalg), så det er knap muligt at holde samme gennemsnitsfart som på ture sydpå.

Kontakt Turleder

Navn                                   Jens Christiansen
Mailadresse                        [email protected]
Telefonnummer                 50735071

Vedhæftede filer

Tilmeldingskrav

Alderskrav: 9 - 99 år